Ion Viorel a venit la Brăila să-și renegocieze contractul!

04 Jul. 2012, 14:55 Liga 2
Ion Viorel a venit la Brăila** să-și renegocieze contractul!

La primul antrenament de după vacanță, la reunirea echipei CF Brăila, au venit doar vreo 14-15 jucători, aici fiind incluși și jucătorii care au fost împrumutați sezonul trecut la Conpet Cireșu, dar și mulți juniori din propria pepinieră, iar antrenamentul a fost condus de jucătorul cel mai în vârstă al echipei, Alin Pânzaru.

Într-o declarație dată cotidianului „Obiectiv Vocea Brăilei” președintele CF-ului din Brăila, Adelin Soarea spunea: „Au fost și sunt într-adevăr restanțe la echipă, dar nu am avut bani să le achităm până acum, însă vor remedia situația și într-o săptămână cel mult se vor achita toate restanțele. Totodată, țin să-i asigur pe microbiștii brăileni că, în afară de Pălimaru, Ion Gabriel și Dăniță, toți ceilați jucători mi-au comunicat oficial că vor continua cu CF Brăila și în sezonul viitor! Eu doresc să continuăm colaborarea și cu Ion Viorel, dar acest lucru nu depinde de mine!” – a spus oficialul brăilean.

Conform aceleiași surse citate mai sus, la stadion a venit și Ion Viorel, care ar fi declarat că: „În urma unei adrese oficiale pe care eu am trimis-o la clubul brăilean am primit un răspuns și am venit să vedem dacă voi continua sau nu la CF Brăila, dar, dacă voi pleca, vreau s-o fac cu fruntea sus, în mod civilizat și îi rog pe microbiștii brăileni, pentru care am o stimă deosebită, să rămână lângă echipă pentru că CF Brăila are jucători valoroși care merită să fie respectați!”

După ce a rostit aceste cuvinte Ion Viorel a plecat însoțit de avocata sa la întâlnirea cu Gheorghe Bunea Stancu pentru a discuta viitorul lui la echipa de la malul Dunării. Am încercat să dăm de antrenorul buzoian până târziu în noaptea de ieri, dar din păcate acesta nu a răspuns la telefon.

Articol scris de Valentin Constantinescu

04 Jul. 2012, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă