Ioan Radu și-a ales colaboratorii

27 Apr. 2009, 14:44 Liga 2
Ioan Radu și-a ales colaboratorii

Înaintea antrenamentului din această dimineață a avut loc o ședință la stadionul Areni, prilej cu care s-a stabilit componența noii conduceri tehnice a Cetății. Astfel, din calitatea de antrenor principal, Ioan Radu va colabora cu Ovidiu Ciobanu – secund, Marius Lup – antrenor cu portarii și Bogdan Grosu – preparator fizic.

 

„Aș fi vrut să rămână și Ovidiu Murariu însă el declinat oferta mea. Nu știu ce discuții a avut el cu dl primar însă am înțeles că vrea să continue pe un alt drum”, a spus Ioan Radu.

 

Altfel, Ioan Radu spune că este la curent cu situația Cetății, a urmărit câteva dintre meciuri, dar nu știe încă ce modificări va face la echipă până la ora meciului cu Știința Bacău.

 

„Mă voi consulta cu secunzii și pentru o mai bună cunoaștere a lotului vom juca miercuri un meci amical la Rădăuți, în compania formației de Liga a IV-a, Bucovina”, a declarat noul principal din Areni.

 

Pe de altă parte, noul principal al Cetății l-a convocat la o discuție între patru ochi pe căpitanul echipei, Andrei Rohețki.

 

„ Am dorit să aflu care sunt problemele vestiarului și am înțeles că sunt încă multe lucruri care necesită urgent rezolvate. Nu numai cu Rohețki voi purta asemenea discuții ci și cu alți jucători care au un cuvânt de spus în cadrul lotului”, a spus Ioan Radu.
 

 

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

27 Apr. 2009, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă