Ioan Mărginean și Ilie Stan au un pact la FC Brașov! Nota acordată de președinte echipei după primele două meciuri și îndemnul după explicațiile egalului de la Brăila: ”Să fim bărbați”

Adi MARICA 10 Aug. 2021, 12:27 Liga 2
Ioan Mărginean și Ilie Stan au un pact la FC Brașov! Nota acordată de președinte echipei după primele două meciuri și îndemnul după explicațiile egalului de la Brăila: ”Să fim bărbați”

Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, e mulțumit și nu prea după primele două meciuri din campionat în care elevii lui Ilie Stan au obținut două puncte: 2-2 acasă cu Viitorul Pandurii și 0-0 în deplasare cu Dacia Unirea Brăila.

”Eu nu o să fiu mulțumit niciodată, dar când văd că alte echipe care au obiective îndrăznețe și au zero puncte… (n.r. – referindu-se probabil la FK Csikszereda, FC Buzău și Poli Iași) Să nu uităm că FC Brașov este o echipă încropită în doar 23 de zile. Știam că ne așteaptă un start greu de campionat. Am făcut toate eforturile pentru echipă, masă, echipament, deplasare, vitaminizare. Eu spun că trebuie să mai avem răbdare încă două etape și atunci sunt convins că jucătorii vor avea o altă exprimare”, a spus Mărginean la conferința de presă de luni, citat de Monitorul Expres.

Mărginean vrea ”bărbați’’ la echipă, nu plângăcioși, căutători de alibiuri

Ioan Mărginean le cere jucătorilor și antrenorilor să fie ”bărbați” și să nu mai găsească alibiuri legate de terenuri sau arbitraj, cum a fost, de exemplu, cazul lui Ilie Stan după jocul de la Brăila.

”La Brăila am avut așteptări mari, echipa s-a mobilizat, dar eu spun să fim bărbați și să nu dăm vina pe teren, pe minge, pe arbitraj. Trebuie să ne vedem doar de jocul nostru. Un plus ar fi pregătirea fizică, jucătorii au alergat 90 de minute pe căldură. În schimb, că nu este încă omogenitate, că nu este agresivitate, că posesia scârțîie… acestea sunt probleme. Trebuie să formăm o echipă muncitoare și luptătoare, așa cum este antrenorul”, e de părere președintele echipei din Brașov, fosta Corona.

Mărginean are un pact cu antrenorul Ilie Stan

Cel poreclit ”Limoniu” a precizat că are o înțelegere cu antrenorul Ilie Stan, iar cei doi nu discută imediat după terminarea meciurilor. O idee bună, mai ales că relația dintre cei doi nu este una formidabilă!

”Eu, niciodată nu discut la cald cu antrenorul imediat după meci. Chiar am făcut un pact cu Ilie Stan. Fiecare are temperamentul său, așa că e mai bine să vorbim la rece. Eu nu mă bag la echipă, iar atunci când sunt probleme sunt dator să-l ajut pe antrenor cu tot ce este omenește posibil. Important este să avem o comunicare bună”, a declarat Mărginean, citat de Monitorul Expres.

Întrebat ce notă ar acorda echipei după primele două jocuri, Mărginean a răspuns în stilul caracteristic: ”Eu sunt un tip mai glumeț, pentru cele două jocuri le-aș da nota 6, pentru că din avion se vede 9!”

Meciul cu Avrig, din Cupa României, trebuie câștigat și ”la 2 dimineața”

Până la următorul meci de campionat, din etapa a 3-a, când joacă pe teren propriu, sâmbătă, cu Unirea Slobozia, de la ora 11:00, FC Brașov mai are un joc de disputat, în Faza II-a a Cupei României. Partida are loc miercuri, 11 august, de la ora 17:30, în deplasare la FC Avrig.

Despre meciul de cupă de la Avrig, Ioan Mărginean nu concepe o eliminare în fața echipei sibiene de Liga 4.

”Și la 2 dimineața dacă joci meciul trebuie să-i bați pe cei de la Avrig, o echipă de Liga a 4-a. Respectăm adversarul, dar trebuie să ai orgoliu când joci la FC Brașov. Nici nu mă gândesc să nu ajungem în fazele superioare ale competiției”, a spus Ioan Mărginean.

În primul tur al Cupei României, FC Avrig a învins pe teren propriu, cu 4-1, altă echipă brașoveană, pe Olimpic Cetate Râșnov, din Liga 3.

Foto: Nicușor Lăzărică și Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-deranjat-de-conditiile-in-care-s-a-disputat-dacia-unirea-braila-fc-brasov-un-teren-pe-care-nu-se-poate-juca-in-liga-2-de-ce-crede-ca-echipa-sa-nu-merita-victor-19194989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florentin-petre-a-ramas-cu-un-gust-amar-dupa-primul-punct-obtinut-de-dacia-unirea-braila-in-liga-2-ar-fi-vrut-victoria-cu-fc-brasov-am-avut-jocul-la-discretie-cu-multe-ocazii-can-19195100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-poli-iasi-concordia-chiajna-meciul-vedeta-al-diminetii-se-joaca-si-la-timisoara-slobozia-si-braila-19194801

Adi MARICA 10 Aug. 2021, 12:27 Liga 2
Pe aceeași temă