Învinsă la limită de CSM Slatina, Viitorul Pandurii rămâne fără gol marcat după primele două etape ale anului. Călin Cojocaru: ”Putem mult mai mult, dar trebuie să schimbăm viteza”

Mircea OGLINDOIU 04 Mar. 2023, 22:37 Liga 2

După 0-0, etapa trecută, în deplasarea de la Metaloglobus București, Viitorul Pandurii a pierdut sâmbătă, 4 martie, pe teren propriu, scor 0-1, partida cu CSM Slatina.

Singurul gol al confruntării de pe stadionul ”Municipal – Constantina Diță” din Târgu Jiu a fost marcat, din penalty, de George Leață, în minutul 29, după un fault acordat, aparent, destul de ușor de arbitrul Cristian Moldoveanu, la duelul aerian dintre Cătălin Doman cu doi fundași gorjeni.

Slatina a marcat la Târgu Jiu la primul ei șut pe spațiul porții, din penalty

Golul de la punctul cu var a fost practic primul șut pe spațiul porții al oaspeților, după ce prima ocazie mare a meciului îi aparținuse în minutul 13, lui Dulca, al cărui balon, la firul ierbii, de la 18 metri, fusese respins în corner de portarul Pop. Echipa antrenată de Dan Oprescu a fost mai periculoasă în partea secundă, când a ratat prin Trascu (78) și Ciocâlteu (86).

Godja a avut cea mai mai mare ocazie a gazdelor în minutul 70, când, din 6 metri, a trimis, din cădere, peste transversală. S-a încheiat 0-1 și Viitorul Pandurii Târgu Jiu rămâne fără gol marcat în acest început de sezon și a coborât pe locul 13, cu 22 de puncte. CSM Slatina a urcat pe 11, cu 26 de puncte.

”Am început meciul foarte bine, ne-am creat două-trei situații de a marca și am pus presiune pe adversar, dar apoi am luat un gol foarte ușor, dintr-un penalty acordat la fel de ușor. În rest, adversarul nu ne-a pus probleme. Am făcut o primă repriză foarte bună, din păcate am ratat din 2 metri, din 5 metri, din 10 metri! La fotbal, dacă nu dai gol, nu poți să câștigi”, a declarat Călin Cojocaru, care în raportul jocului este trecut director tehnic, nu antrenor.

Călin Cojocaru: ”Am fost prea lenți în repriza a doua”

Acesta a admis că echipa sa n-a mai avut ritm în partea secundă și s-a arătat dezamăgit de faptul că Viitorul Pandurii a acumulat doar un punct după primele două etape din 2023.

”Repriza a doua am jucat mai modest, de parcă eram conduși cu 3 sau 4-0 la pauză. Nu știu de ce am avut atitudinea asta. Chiar și așa, sunt convins că am avut două penalty-uri, și la Nsiah, și la Dragu. Astăzi, domnul arbitru a avut o atitudine ostilă față de noi. Oricum, dacă vrem ceva de la fotbal și vrem să câștigăm puncte, trebuie să avem aceeași atitudine ca în primele 30 de minute. Avem doar un punct după primele două etape, e foarte puțin. Putem mult mai mult, dar trebuie să schimbăm viteza de joc, fiindcă am fost prea lenți în repriza a doua”, a mai declarat Călin Cojocaru.

Viitorul Pandurii în meciul cu CSM Slatina: Rz. Udrea – Vulpe, Godja, Băican, Brînzan, Țegle (cpt.), Raicea (Gîrbiță 58′), Dodoi (Nsiah 84′), Răsdan, Al. Dulca (Vl. Toma 76′), Cl. Dragu. Rezerve neutilizate: Geantă – Geană, Dănescu, Rogac, Chelariu, Banu.

Etapa viitoare, ultima a sezonului regular, echipa gorjeană va juca la Miercurea Ciuc, cu FK Miercurea Ciuc, ocupanta locului 10, cu 26 de puncte.

Foto: Justinel Stăvaru / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-cedat-in-fata-formatiei-din-iasi-octavian-benga-raspunde-fara-ocolisuri-comunicatului-dat-de-conducere-inainte-de-meci-nu-m-a-sunat-nimeni-n-am-vorbit-cu-nimeni-19262251

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-fara-nicio-ocazie-in-meciul-de-la-buftea-cosmin-stan-cei-de-la-progresul-spartac-ar-fi-trebuit-sa-castige-19262248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remiza-cu-metaloglobus-si-rateaza-sansa-calificarii-in-playoff-19262213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-pusi-pe-fuga-de-caini-la-primul-meci-sustinut-acasa-la-sibiu-arbitraj-dezastuos-al-ecusonului-fifa-barbu-dinamovistii-ca-acasa-pe-munic-19262197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-chiajna-brasov-targu-jiu-si-buftea-in-fiecare-meci-este-cel-putin-o-echipa-care-mai-are-sperante-la-play-off-19261928

Mircea OGLINDOIU 04 Mar. 2023, 22:37 Liga 2
Pe aceeași temă