INCREDIBIL | În ce situație a ajuns Ceahlăul. Moldovenii au avut doar 9 jucători de câmp la antrenamente, după ce străinii fug pe capete din Piatra Neamț

Marius ANGHEL 08 Apr. 2016, 17:04 Liga 2
  • Galan, Bruno Gomis și Napoli au plecat deja de la Ceahlăul, lucru pe care l-a făcut în această săptămână și Bleda Rodriguez.
  • Antrenorul Stefano Maccoppi se confruntă înainte de play-out cu o situație greu de imaginat pentru un club de liga a doua: are doar 11 jucători în lot, dintre care doi sunt portari.
  • Pentru meciul cu ACS Berceni, tehnicianul italian speră să primească câțiva juniori care să completeze lotul.


Efectul Massone afectează în continuare gruparea de sub Pietricia. Omul de afaceri italian a convins 11 jucători străini să semneze în iarnă cu Ceahlăul în speranța că va reușit să salveze clubul de la retrogradare. Aceștia au așteptat în zadar să-și primească salariile restante, iar mulți dintre ei s-au consolat cu gândul că nu vor mai vedea banii și pleacă, „pe capete”, de la clubul moldovean. Spaniolii Galan Pedrosa și Bleda Rodriguez, Bruno Gomis, jucătorul din Guineea, și fundașul italian Simone Napoli au plecat deja, sătui să fie mințiți și să joace pe gratis.

Astfel, situația lotului Ceahlăului a devenit disperată înainte de play-out, acolo unde echipa stă cel mai slab în clasament și are șanse minime să se salveze de la retrogradarea în Liga 2. Antrenorul Stefano Maccoppi a avut la antrenamentul de miercuri doar cu 11 jucători în lot, iar doi dintre ei au fost portari. Sâmbătă, de la ora 11:00, nemțenii joacă în deplasare, la ACS Berceni.

Pentru a evita o situație jenantă, de a nu avea suficienți jucători la startul partidei din play-out, oficialii Ceahlăului vor să completeze lotul cu juniori, dar și aceștia sunt greu de convins să plece în deplasarea de la Berceni, tot din cauza situației financiare și a faptului că s-a renunțat la folosirea lor în meciurile din 2016, odată cu numeroasele tranferuri de jucători străini din această iarnă.

Jucători stranieri achiziționați de Ceahlăul în iarnă: Federico NOVARA (portar), Emmanuel Henry Gomis MENDY, Marco FERRARA, David CERRAjeria Rubio, Cristian Castells ORTEGA, Simone NAPOLI (fundași), Cristian Hidalgo GONZALEZ, Jose Antonio GALAN Pedrosa, Seydou BAMBA, Bruno GOMIS (mijlocași) și Manuel BLEDA Rodriguez (atacant).

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: FB FC Ceahlăul Piatra Neamț

Marius ANGHEL 08 Apr. 2016, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă