Incertitudine la Bacău! Popovici a părăsit echipa și va antrena în Liga I!

Publicat: 20 Jun. 2012, 12:36 Actualizat: 20 Jun. 2012, 12:38 Liga 2
Incertitudine la Bacău!  Popovici a părăsit echipa și va antrena în Liga I!

În timp ce majoritatea formațiilor de Liga I fac transferuri pe bandă rulantă menite să consolideze și să sporească valoarea lotului de jucători, nemțenii de la Ceahlăul au întărit conducerea executivă și conducerea tehnică.

Sosirea lui Gheorghe Chivorchian de la Timișoara, uns team-manager la gruparea de sub Pietricica a fost completată astăzi cu un transfer la nivelul băncii tehnice puțin scontat și de cei mai apropiați ai susținători al clubului pietrean.

Băcăuanul Cristi Popovici posesor al Licenței Pro este noul antrenor principal al Ceahlăului, în timp ce fostul antrenor Costel Enache a fost avansat Director Tehnic.

„Costel Enache rămîne conducătorul băncii tehnice la Ceahlăul. Este munca lui și trebuie să o continue. Numirea lui Popovici s-a făcut pentru că avem nevoie de un antrenor principal cu Licență Pro”, sună explicația lui Viorel Măstăcăneanu, președintele CA al FC Ceahăul.

În sezonul recent încheiat antrenorul principal de la Ceahlăul, Costel Enache a activat cu derogare de la Federație, deoarece Ceahlăul a fost nou promovată în sezonul precedent.

Noutăți puține la nivelul lotului de jucători

Certe până acum sunt plecările lui Dumitraș la Steaua și a brazilianului Vinicius Fabbron care și-a găsit un angajament în tara natală.

Este tot mai probabilă despărțirea și de goal-keeperul danez Villadsen aflat în tratative cu cluburi de primă ligă din Danemarca, în timp ce la capitolul sosiri singura certitudine este mijlocașul dreapta Cătălin Chiș (Poli Timișoara).

Tot pe filiera bănățeană este posibilă și înregimentarea internaționalului moldovean de 24 ani Artur Pătraș (ultima dată la Poli Timișoara), acesta din urmă va putea fi urmărit în amicalul de la Chișinău pe care Ceahlăul îl dispută joi în compania formației de Europa-League Zimbru.

Articol scris de Dan Esanu

Foto: Eduard Blaga

Publicat: 20 Jun. 2012, 12:36 Actualizat: 20 Jun. 2012, 12:38 Liga 2
Pe aceeași temă