Început cu stângul pentru Florin Stîngă la Viitorul Pandurii. Gorjenii, surprinși acasă de nou-promovata CSC Dumbrăvița: ”A trecut timpul, am pierdut din încredere și a apărut o frustrare”

Mircea OGLINDOIU 07 Aug. 2022, 00:53 Liga 2
Început cu stângul pentru Florin Stîngă la Viitorul Pandurii. Gorjenii, surprinși acasă de nou-promovata CSC Dumbrăvița: ”A trecut timpul, am pierdut din încredere și a apărut o frustrare”

Deși avea aspiratii de play-off și era considerată favorită să câștige primul meci din noul sezon de Liga 2, Viitorul Pandurii a pierdut, surprinzător, meciul cu nou-promovata CSC Dumbrăvița, scor 0-1, pe propriul teren, pe arena Municipală din Târgu Jiu.

Viitorul Pandurii a pierdut primul meci oficial cu Florin Stîngă antrenor, chiar la debutul campionatului, cu o nou-promovată

Timișenii au marcat singurul gol al partidei de la Târgu Jiu în minutul 24, din penalty, prin Răzvan Ghinescu, după ce Petre Simion a fost faultat în careu de Denis Brînzan. Per ansamblu, meciul a fost unul anost, cu puține faze clare de poartă.

La finalul partidei, antrenorul gorjenilor, Florin Stângă, a pus eșecul și pe seama căldurii infernale de la ora jocului și consideră că victoria bănățenilor este nemeritată.

”Am făcut una sau două greșeli pe fază defensivă, am încasat un gol foarte simplu, apoi nu am mai avut puterea să înscriem. Suferim pe fază ofensivă, dar am știut de la început acest lucru. Trebuie să muncim mai mult și să reglăm și acest lucru. E greu să alergi 90 de minute pe o asemenea căldură. Sunt convins că dacă am fi avut avantaj, altcumva s-ar fi desfășurat jocul.

Din păcate, astăzi rezultatul a fost nedrept, dar așa este în fotbal. Îmi pare rău că am început așa prost, am fi avut mare nevoie de această victorie, pentru că ne așteaptă un campionat greu și ar fi fost un rezultat de moral.

Nu cred că adversarul a avut vreun șut pe poartă în repriza secundă, dar noi nu am reușit să marcăm. Ce n-a mers? A trecut timpul, am pierdut din încredere și a apărut o frustrare. Am știut că Dumbrăvița se va apăra pe două linii, ne-am pregătit pentru asta, dar pe teren jucătorii fac diferența. Astăzi nu am reușit, dar sunt convins că, pe viitor, lucrurile se vor schimba, a spus Florin Stîngă, aflat, la rândul său, la debut oficial pe banca echipei gorjene.

  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu în meciul cu CSC Dumbrăvița: Opric – Caba, Core, Ad. Stoian, Al. Băican (Banu 83), Brînzan (Fl. Răsdan 46) – Mitrică (Vespe 64), Țegle, Gîrbiță (Al. Dulca 46) – Dodoi (cpt.)(Rogac 83), Cl. Dragu. Rezerve neutilizate: Geantă – Vulpe, Godja, Geană.

Fără punct acumulat după prima etapă sunt alte nouă echipe din Liga 2. În etapa a 2-a, Viitorul Pandurii are programat meci în deplasare cu Politehnica Iași, echipă care în prima etapă a remizat la Galați cu nou-promovata SC Oțelul.

Foto: Radio Accent

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pasit-cu-o-victorie-in-liga-2-la-targu-jiu-cosmin-stan-spune-care-crede-ca-a-fost-cheia-succesului-cu-viitorul-pandurii-19239811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-buftea-buzau-ramnicu-valcea-targu-jiu-si-dej-derby-ul-moldovei-are-startul-la-ora-1130-19239577

Mircea OGLINDOIU 07 Aug. 2022, 00:53 Liga 2
Pe aceeași temă