„Încă sperăm ca FC Farul să ajungă să joace, din nou, meciuri de Liga I”

24 May. 2012, 14:40 Liga 2

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a vorbit despre ce modul în care echipa abordează ultimele meciuri de campionat, dar și despre ce urmează să se întâmple la club în sezonul următor.

– Ce așteptări aveți de la meciul de sâmbătă, cu FC Callatis Mangalia?
– În primul rând, sper să avem o evoluție bună, este ultimul meci jucat pe teren propriu din acest campionat și ne dorim să obținem trei puncte. O victorie ar semnifica menținerea unui curs onorabil a echipei, acum, pe final de campionat, pentru a lăsa speranță suporterilor, ca, în sezonul următor, să reușim să le dăruim mult așteptata promovare.

– Ce urmează pentru FC Farul după acest campionat?
– O să urmeze vacanța și, nu în ultimul rând, speranțe, pe care le menținem în continuare, că vom putea aduce clubul acolo unde îi este locul, în Liga I.

– Credeți că vor putea fi aduși jucători noi, în sezonul următor?
– Dacă vom reuși să ne organizăm mai bine, fără îndoială vom aduce, pentru că fără achiziții importante nu vom reuși să facem nimic. Transferurile reprezintă un aspect critic în fotbal.

– Viitorul Constanța este foarte aproape de promovarea în Liga I. Le veți permite să joace meciurile gazdă pe stadionul „Farul”?
– A mai fost o discuție pe această temă și nu s-a ajuns la niciun rezultat. Oricum, ei își fac propriul stadion și vor juca acolo. Acum își măresc tribuna, care, din câte am înțeles, va avea 2.000 și ceva de locuri, pe care o vor termina în timp util. Au suprafață bună de joc, deci se vor descurca. Noi încă sperăm ca FC Farul să ajungă să joace, din nou, meciuri de Liga I.

Sursa: Cuget Liber

Foto: Alexandru RAITA

24 May. 2012, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă