În efectiv complet pentru Dinamo. După ce a învins Steaua, echipa lui Alexa vrea să câștige și împotriva ”câinilor”, pentru a ”continua lupta pentru un loc în play-off”

Adi MARICA 30 Nov. 2022, 10:21 Liga 2
În efectiv complet pentru Dinamo. După ce a învins Steaua, echipa lui Alexa vrea să câștige și împotriva ”câinilor”, pentru a ”continua lupta pentru un loc în play-off”

În afara de Tomislav Sorsa, aflat în recuperare, Dan Alexa are efectivul complet pentru meciul cu Dinamo, cel programat să încheie Liga 2 în acest an.

Fără jucători suspendați pentru ultimul meci din 2022, ”Chirurgul” revine și el pe bancă după etapa de suspendare din Ghencea.

Și mijlocașul Rareș Lazăr, suspendat pentru meciul cu Steaua, va putea juca în partida cu Dinamo.

Colonie de dinamoviști la Brașov

Dan Alexa și Stefan Grigorie au jucat la Dinamo, astfel că meciul este văzut de cei doi antrenori ai FC Brașov drept unul special.

Fundașii Andrei Marc și Igor Jovanovic au evoluat și ei la clubul din ”Ștefan cel Mare”, însă doar Marc este titular în angrenajul lui Alexa, în timp ce Jovanovici nu a reușit să se impună în primul 11.

Iulian Roșu nu are amintiri plăcute de la Brașov

Și la Dinamo este un jucător care a activat la gruparea brașoveană. Este vorba de Iulian Roșu, cel care a evoluat la clubul de sub Tâmpa în turul campionatului trecut.

Roșu a fost utilizat la Brașov în 13 meciuri, în zece dintre ele a fost titular, dar a și fost schimbat în toate, și a marcat un gol, în partida cu Dunărea Călărași (scor 3-1). La finalul lui 2021, Roșu a încheiat conturile cu gruparea brașoveană.

”Din păcate, proiectul a pornit cu greutăți și a continuat la fel, de la gânduri și promisiuni de 3 ani, și liniște, la lucrurile întâmplate de-a lungul turului.
Când începusem să punem probleme, să jucăm, s-a schimbat staff-ul și de atunci a fost foarte greu. Am decis să plec de la Brașov. Situația de la ultimele meciuri mi-a arătat că e mai bine să plec. Jucând aproape toate meciurile, mă așteptam la altceva, dar se pare că dorința a fost alta. Care? Nu știu… Ne-am înțeles, ne-am strâns mâna și cu Dumnezeu înainte. Le urez baftă!”, spunea Roșu pentru Liga2.ro.

Roșu a mers mai întâi la Metaloglobus, iar din vară a semnat cu Dinamo, unde în acest sezon de Liga 2 a evoluat în doar șase meciuri și a înscris un gol.

Alexa vs. Dinamo

În runda a 16-a, ultima din 2022, FC Brașov va întâlni Dinamo. ”Chirurgul” vrea continuitate în rezultate, iar o victorie contra ”câinilor roșii” ar aduce o vacanța liniștită.

”Meciul cu Dinamo este foarte important. Se întâlnesc două echipe care au ratat startul, dar care au recuperat pe parcurs. Dinamo este o echipă foarte bună, organizată și sunt convins că va fi un meci dificil. Avem nevoie de victorie, am continua lupta pentru un loc în play-off, dar și am intra în vacanță liniștiți”, a spus antrenorul brașovenilor.

FC Brașov, cu 23 de puncte, e pe locul 8 în Liga a 2-a. Meciul cu Dinamo, clasată pe locul 10, cu 21 puncte, are loc sâmbătă, de la ora 13:15.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-ca-un-leu-in-cusca-la-meciul-cu-steaua-bucuria-de-la-final-a-fost-de-nedescris-sa-bati-liderul-chiar-in-ghencea-chiar-e-placut-19255224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-inceput-sa-vina-golurile-mult-asteptate-de-fc-brasov-din-partea-lui-chica-rosa-atacantul-decisiv-si-cu-steaua-mi-am-incercat-sansa-ce-spune-despre-sansele-la-accederea-in-play-19255171

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chica-rosa-gol-fabulos-in-ghencea-cu-care-a-decis-meciul-steaua-fc-brasov-stefan-grigorie-stiam-ca-vom-face-un-meci-bun-19255093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

Adi MARICA 30 Nov. 2022, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă