„În 2013 îmi doresc să-mi păstrez banderola de căpitan și să promovez cu CF Brăila”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2013, 14:25 Liga 2

Căpitanul echipei de fotbal CF Brăila, Gabriel Bosoi își petrece ultima săptămână de vacanță la munte. Sunt ultimele zile de repaos pentru fotbalistul brăilean, pentru că de luni elevii lui Alin Pânzaru demarează pregătirile în vederea returului sezonului competițional 2012-2013.

CF Brăila se află pe locul al doilea în campionat și Bosoi, la fel ca și ceilalți colegi ai săi, visează la accederea în prima ligă, o dorință care poate prinde contur în această vară.

„Eu îmi doresc să promovez cu CF Brăila în Liga I, un obiectiv realizabil, ținând cont de faptul că suntem pe locul al doilea, la mică distanță de lideră. Cine ne dădea vreo șansă la podium înaintea turului? Ba chiar unii brăileni au emis în tur tot felul de zvonuri, în defavoarea echipei noastre, care de fiecare dată s-au dovedit a fi nefondate. Nu este o serie grea, iar promovarea este un obiectiv realizabil. Eu sunt un copil modest, plecat de la țară și am muncit foarte mult să ajung aici. Iar în 2013 îmi doresc să-mi păstrez banderola de căpitan și să promovez cu CF Brăila pe prima scenă a fotbalului românesc”, a declarat Gabriel Bosoi.

Aflat pe locul al doilea în topul celor mai buni fundași dreapta din Liga a II-a, Gabriel Bosoi nu a uitat să le transmită „La Mulți Ani!” tuturor iubitorilor de fotbal din Brăila și să-i roage să fie alături de echipă la meciurile de pe Stadionul Municipal.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 08 Jan. 2013, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă