Ilie Stan, cuvinte mari la adresa jucătorilor după victoria Buzăului cu ”U” Cluj. Cum l-a descoperit pe omul meciului, Maxim Iurcu

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 14 Sep. 2020, 14:38 Actualizat: 14 Sep. 2020, 15:49 Liga 2
Ilie Stan, cuvinte mari la adresa jucătorilor după victoria Buzăului cu ”U” Cluj. Cum l-a descoperit pe omul meciului, Maxim Iurcu

SCM Gloria Buzău a făcut o repriză secundă foarte bună cu Universitatea Cluj și a reușit să întoarcă soarta meciului. A fost condusă cu 1-0 până în minutul 72, dar a revenit și a câștigat cu 2-1. Antrenorul Ilie Stan i-a lăudat de această dată pe jucători, chiar dacă după meciul din etapa trecută i-a criticat destul de dur. A apreciat spiritul de sacrificiu, dar și faptul că au reacționat așa cum își dorea, deși la pauză scorul era în dezavantajul lor.

Ilie Stan: ”Vreau să-i felicit din suflet că au avut puterea să revină de la 0-1” 

Ilie Stan speră ca jocul și rezultatul cu Universitatea Cluj să se repete în rundele următoare, pentru ca SCM Gloria Buzău să termine pe un loc care să îi asigure participarea în play-off-ul Ligii 2. La fel ca oponentul său de duminică, Adrian Falub, Stan e de părere că nici echipa lui nu a atins vârful maxim de formă, din punct de vedere fizic. Se așteaptă ca peste patru etape jucătorii buzoienilor să fie la un nivel optim.

”Dacă săptămâna trecută am fost supărat pe jucători, acum am reuşit să câștigăm după un meci foarte bun. Jucătorii si-au dat seama după pauză că fără sacrificiu şi făra dorinţă nu poţi face nimic. Vreau să-i felicit din suflet că au avut puterea să revină de la 0-1 în faţa unei echipe ca «U»  Cluj.

Noi ne dorim să strângem cât mai multe puncte, să ajungem în primii șase, iar cei care conduc vor decide ce se întâmplă cu noi. Noi vrem să jucăm fotbal şi aţi văzut că asta facem. Eu de când eram fotbalist pregătirea fizică a fost principiul meu de bază. Mai sunt multe jocuri, multe echipe se caută, nu au ritm, după șase-șapte etape putem vorbi despre cine se bate la primele şase locuri. Sunt câteva echipe care arată destul de bine”, a declarat Ilie Stan, citat de TelekomSport.

Ilie Stan și jucătorii de la SCM Gloria Buzău, într-o pauză de hidratare în timpul meciului cu ”U” Cluj, din etapa a 3-a a Ligii 2. Foto: Gloria Buzău Fotbal

Ilie Stan, despre Maxim Iurcu: ”Am făcut o alegere bună, sper să aibă continuitate” 

Omul meciului SCM Gloria Buzău – Universitatea Cluj a fost Maxim Iurcu, cel care a marcat golurile gazdelor. Atacantul a fost introdus pe teren după pauză, în minutul 66, și a reușit să înscrie de două ori în 20 de minute. Fotbalistul născut în Republica Moldova a venit zilele trecute la echipă, iar Ilie Stan a vorbit despre cum l-a descoperit și cum l-a adus de la FC Sfîntul Gheorghe.

”L-am urmărit anul trecut. A fost al doilea marcator din Moldova, deci cred că trebuie să ai calitate. Am făcut o alegere bună, sper să aibă continuitate”, a mai precizat Ilie Stan.

Ilie Stan l-a îmbrățișat pe Maxim Iurcu la finalul meciului cu ”U” Cluj. Basarabeanul a marcat două goluri și a întors soarta jocului. Foto: Gloria Buzău Fotbal

Victoria cu ”U” Cluj a fost prima din acest sezon pentru SCM Gloria Buzău. În precedentele două etape, a înregistrat două egaluri, 1-1 cu Concordia Chiajna și 0-0 cu CS Mioveni.

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 14 Sep. 2020, 14:38 Actualizat: 14 Sep. 2020, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă