Ilie Stan, acid la adresa jucătorilor săi după egalul cu CS Mioveni: ”Au pretenţii extraordinare, că, dacă îi chemi la negocieri, spun că vin pe bani. Bine că am fost inteligent şi nu le-am dat cât au vrut”

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 11:39 Liga 2
Ilie Stan, acid la adresa jucătorilor săi după egalul cu CS Mioveni: ”Au pretenţii extraordinare, că, dacă îi chemi la negocieri, spun că vin pe bani. Bine că am fost inteligent şi nu le-am dat cât au vrut”

Ilie Stan, antrenorul echipei SCM Gloria Buzău, a fost extrem de nervos pe jucătorii săi la finalul partidei din deplasare, cu CS Mioveni. S-a supărat pe faptul că aceștia nu au gestionat așa cum trebuia partida, deși au jucat peste 80 de minute în superioritate numerică și au avut șansa să marcheze de două ori dintr-o lovitură de pedeapsă repetată. În cele din urmă meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.

Ilie Stan: ”Jucători fără responsabilitate, pase greşite, nu ştiu dacă am făcut azi cinci pase consecutive de două ori” 

Mai în glumă mai în serios, Ilie Stan a declarat la interviuri că se bucură pentru faptul că echipa lui nu a pierdut și că a luat un punct. SCM Gloria Buzău are două puncte în clasamentul Ligii 2 după două etape.

Mi-este foarte greu să comentez, e important până la urmă că nu am pierdut. Să pierzi două puncte într-un fel cum am pierdut azi e incredibil. Nu se poate fără dorinţă, fără determinare, în fiecare săptămână nu ştiu cum să fac să fie programul mai bun, să dau şi prospeţime, să facem şi antrenamente de organizare a meciului, dar e din ce în ce mai greu să-i faci pe jucători să înţeleagă că jocul e altceva.

Asta e toată scuza, pandemia. Nu, pandemia, în loc să ne facă mai puternici, pandemia ne-a distrus, cel puţin mental. Jucători fără responsabilitate, pase greşite, nu ştiu dacă am făcut azi cinci pase consecutive de două ori, şi atunci când am făcut am avut ocazii de gol”, a declarat Ilie Stan, citat de TelekomSport.

Ilie Stan: ”Dacă nu am sângele la mine să pot să execut un penalty, e greu” 

Faza penalty-ului a fost un episod peste care Ilie Stan nu a putut trece. A fost dezamăgit de faptul că jucătorii săi au ratat de două ori și le-a transmis și un mesaj referitor la pretențiile din vară, când s-au purtat negocieri cu câțiva dintre ei pentru prelungirile contractuale, dar și în privința fotbaliștilor transferați în perioada premergătoare debutului în noul sezon.

Dacă nu am sângele la mine să pot să execut un penalty, e greu să… mi-e greu şi nu vreau să vorbesc de un jucător anume. Ei şi dacă îi cerţi şi dacă le faci observaţie, e acelaşi lucru. Le intră pe aici şi iese pe partea cealaltă. Ei cred că sunt cine ştie ce sunt şi ei nu sunt în stare să dea o pasă. Dar au pretenţii extraordinare, că dacă îi chemi la negocieri, noi venim pe bani şi uite, bine că am fost inteligent şi nu le-am dat cât au vrut ei aşa, tot timpul”, a mai declarat Ilie Stan, la finalul partidei de la CS Mioveni – SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău a ajuns la al doilea egal în primele două meciuri din Liga 2. Pe lângă remiza cu CS Mioveni, echipa lui Ilie Stan a făcut 1-1 cu Concordia Chiajna în prima etapă, pe teren propriu. În următoarea rundă, buzoienii primesc vizita celor de la Universitatea Cluj, iar peste două etape se deplasează la Constanța, pentru meciul cu Farul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-scm-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1830-echipele-de-start-19146761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-si-a-prezentat-lotul-pentru-noul-sezon-de-liga-2-cu-inca-sase-noutati-portarul-transferat-in-aceasta-vara-lipseste-de-pe-lista-lui-ilie-stan-19145665

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă