Iftime anunță transferuri pentru Liga I, dar nu multe: „La Botoșani nu s-a răsturnat căruța cu fraieri”

Marius ANGHEL 06 May. 2013, 20:49 Liga 2
Iftime anunță transferuri pentru Liga I, dar nu multe:**

 Oficialii clubului FC Botoșani nu se grăbesc să facă transferuri pentru liga I. Ei spun că vor achiziționa câțiva jucători dar nu vor oferi contracte foarte mari.

„Eu am mare încredere în Cristi Popovici. Vor mai trebui câțiva fotbaliști’, dar nu foarte mulți. Problema este că să nu înțeleagă nimeni că la Botoșani s-a răsturnat căruța cu fraieri. Venim la Botoșani că ne dau ăștia bani. Vom da bani așa cum am dat și până acum, adevărați, mediu dar stabili. Nu vindem iluzii. Voi fi un pic mai atent. Sunt convins că există piață de fotbaliști care sunt buni pentru Botoșani”, a spus Valeriu Iftime.

Au stabilit prețul biletelor pentru meciurile din Liga I

Conducătorii clubului moldovean au început pregătirile pentru liga I. În afara discuțiilor pentru transferul de jucători, oficialii botoșăneni lucrează la stabilirea bugetului pe care clubul îl va avea din toamnă.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani susține că de la începutul anului și până în prezent a plătit aproximativ 300.000 de euro. Până la sfârșitul anului va trebui să mai plătească cel puțin 300.000-400.000 de euro.

„Sunt foarte bucuros că promovăm dar sunt la fel de preocupat de pașii următori. Promit că nu ne facem de râs. Mai mult nu pot să spun. Anul trecut am dat 600.000 de euro iar de la începutul anului și până acum am dat vreo 300.000 de euro. Mai am niște plăți către fotbaliști dar am preferat să plătesc toate restanțele pentru a putea obține licența”, a spus Valeriu Iftime.

 Oficialii FC Botoșani speră ca o parte din bugetul pentru următorul sezon să provină și din vânzarea biletelor. Ei au stabilit deja prețul unui bilet pentru meciurile importante din primul eșalon.

„Dacă punem 20 de lei intrarea în stadion la meciurile de divizia A și dacă vom avea un sistem de intrare adevărat, vor mai veni niște bani la bugetul clubului. Nimeni nu va mai intra decât cu bani. Domnul primar mi-a promis că își cumpără abonament și pentru asta îl felicit public. În divizia A poți scoate din bilete o parte din banii pentru organizarea meciului. Trebuie să fim foarte atenți”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 06 May. 2013, 20:49 Liga 2
Pe aceeași temă