Ieșenii pot promova miercuri: „Sperăm ca la final să sărbătorim alături de suporteri”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 26 May. 2014, 18:19 Liga 2
Ieșenii pot promova miercuri:**

În ciuda eșecului suferit la Slobozia (0-1), primul din acest an, CSMS Iași rămâne principala favorită la promovare din seria I. Ieșenii continuă să ocupe primul loc în seria I și cu trei runde înainte de finalul campionatului au un avans de un punct față de Rapid și de șase lungimi față de FC Clinceni, ocupanta locului 4. În aceste condiții, elevii lui Marius Lăcătuș au nevoie de o remiză în meciul direct de miercuri cu FC Clinceni, din Copou, pentru a-și asigura promovarea din punct de vedere matematic.

Oficialii ieșeni speră să încheie lupta pentru accederea în Liga I încă din această etapă și au decis să lase intrarea liberă, pentru a-i stimula astfel pe suporteri să umple tribunele arenei din Copou.

„Meciul cu FC Clinceni poate reprezenta revenirea noastră în Liga I și sperăm ca la final să sărbătorim promovarea alături de suporteri. Intrarea va fi liberă și ne dorim ca fanii noștri să profite de acest lucru și să vină într-un număr cât mai mare la stadion, pentru a-i susține pe băieți. Va fi un meci dificil, dar am încredere că la final ne vom bucura pentru revenirea în Liga I”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

„Rapid nu are nicio șansă să obțină licența la TAS”

Șeful executivului ieșean consideră că Rapidul nu are nicio șansă să obțină licența la TAS, astfel că al doilea loc promovabil din serie ar urma să fie ocupat de FC Clinceni. „După părerea mea, Rapid nu are nicio șansă să obțină licența la TAS. Mai cu seamă că FRF a anunțat că se va apăra la Tribunalul de la Lausanne. În ceea ce privește Clinceniul, formează o echipă bună, care a respectat competiția și nu văd de ce nu ar promova. Este un club bine organizat, au condiții foarte bune și cred că au șanse să joace în Liga I”, a mai spus Prunea.

Oficialul din Copou a dat asigurări că portarul Caparco are șanse să joace în meciul de miercuri, afirmând că accidentarea goal-keeper-ului ieșean nu este atât de gravă.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 26 May. 2014, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă