Ianis Zicu îi ia locul lui Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna. A fost prezentat oficial jucătorilor

Adi MARICA, Marius ANGHEL 02 Mar. 2022, 15:18 Liga 2
Ianis Zicu îi ia locul lui Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna. A fost prezentat oficial jucătorilor

Ianis Zicu (38 de ani) este alesul conducerii Concordia Chiajna pentru banca tehnică a echipei care ieri s-a despărțit de Claudiu Niculescu (45 de ani), după doar un meci oficial disputat în 2022, eșecul drastic suferit pe Cluj Arena, 0-4 cu contracandidata la promovare Universitatea Cluj.

UPDATE: Zicu și conducerea Concordiei au bătut palma, antrenorul fiind prezentat deja jucătorilor.

Ianis Zicu, îi ia locul lui Claudiu Niculescu la Concordia. Schimbarea, premeditată?

Zicu, ultima dată la Unirea Constanța, în primele trei etape din acest sezon de Liga 2, este în discuții avansate pentru a prelua Concordia Chiajna, din informațiile Liga2.ro, acesta fiind la masa negocierilor cu conducerea clubului chiar în acest moment, la ora publicării articolului.

Ilfovenii l-au demis ieri pe antrenorul Claudiu Niculescu, a doua zi după eșecul cu ”U” Cluj, iar Zicu e favorit să-i ia locul fostului coechipier de la Dinamo. Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, Zicu va debuta ca antrenor la Concordia duminică (ora 12:30), în meciul de pe teren propriu cu Poli Timișoara.

Pe pagina de Facebook a clubului din Chiajna, la anunțul despărțirii de Claudiu Niculescu, atrage atenția un comentariu lăsat de ”Dan Dan”: A ajuns Zicu la antrenamente? Dacă tot ați negociat cu el luni de zile? Sau mai așteptați 2 zile până să îl anunțați, să nu fie pe față lucrătura.

Zicu a antrenat ultima dată Unirea Constanța

Ianis Zicu a antrenat ultima dată echipa Unirea Constanța, în primele trei etape din acest sezon (iulie-august 2021), de unde a demisionat după ce conducerea nu și-a respectat promisiunile pe care i le făcuse înainte să semneze. Ulterior, de la fosta Farul Constanța au plecat majoritatea jucătorilor, în locul lor fiind aduși componenții echipei din Liga 3 FCSB 2.

Fostul dinamovist a mai antrenat în noua sa carieră, la seniori, Farul Constanța, în Liga 2, în perioada iulie 2019 – iunie 2021, ulterior brandul Farul fiind cedat clubului din Liga 1 Viitorul Constanța, iar echipa din eșalonul secund schimbându-și numele în Unirea Constanța și având un nou patronat.

După despărțirea de Unirea, Zicu a fost ofertat să preia și Poli Timișoara, însă cei de acolo nu i-au mai dat niciun răspuns, după ce el își dăduse acordul.

Concordia are nevoie de o victorie în ultimele două meciuri și e sigură de play-off

După 17 etape desfășurate din acest sezon de Liga 2, Concordia Chiajna ocupă locul 4 în clasament, cu 32 de puncte, la 13 sub liderul Petrolul, șase de FC Hermannstadt și patru de ”U” Cluj.

Concordia are nevoie de o victorie în ultimele două meciuri din sezonul regular pentru a obține calificarea matematică în play-off-ul de promovare, acolo unde sunt deja Petrolul, FC Hermannstadt și Universitatea Cluj. Locul 4, pe care se află acum, ar duce-o, la finalul sezonului, la un baraj de promovare, iar locul 2, care asigură promovarea directă, nu este deloc departe, șase puncte putând fi recuperate ușor în cele 12 meciuri rămase din actual campionat (două în sezonul regular și zece în play-off).

Concordia mai are meciuri în sezonul regular cu Poli Timișoara (acasă, 6 martie, ora 12:30), una dintre formațiile din coada clasamentului, și FC Buzău (deplasare), o posibilă adversară din play-off.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-soc-la-concordia-chiajna-claudiu-niculescu-a-fost-demis-dupa-esecul-drastic-cu-u-cluj-anuntul-clubului-19221363

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-sase-echipe-lupta-pentru-trei-locuri-ramase-disponibile-in-play-off-ul-ligii-2-stim-deja-11-din-cele-14-formatii-care-merg-in-play-out-dar-si-pe-singura-care-e-sigura-de-grupa-in-care-va-e-19221389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-pornit-din-viteza-a-4-a-ely-fernandes-din-alta-liga-concordia-umilita-pe-cluj-arena-19221275

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-pe-un-butoi-de-pulbere-ianis-zicu-george-galamaz-si-restul-staffului-tehnic-au-demisionat-viitorul-fostei-echipe-farul-constanta-este-nesigur-19196382

Adi MARICA, Marius ANGHEL 02 Mar. 2022, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă