Iacov: „Progresul a ajuns aici din cauza celor de la BNR”

01 Apr. 2009, 13:42 Liga 2
Iacov:

Fostul președinte al echipei de fotbal Progresul, Constantin Iacov, a vorbit despre situația fostei sale echipe. Iacov a declarat la Sport Total FM că principalii vinovați de situația actuală a clubului din "Parcul cu Platani", sunt oficialii din cadrul BNR, care vor să ridice un complex rezidențial pe actuala bază a clubului
 

 

"Cazul Progresul este un caz special. Sunt dispus să investesc acolo dacă BNR-ul mai lasă cel puțin din acea chirie imensă. Ar putea să-și desfășoare activitatea în continuare acolo numai dacă cei de la BNR mai lasă din chirie. Este o situație dramatică pentru că vinovații sunt numai cei de acolo. Se urmărește a se construi un proiect rezidențial pe actuala bază și spun că vor să-și păstreze baza pentru angajați", a declarat fostul președinte al Progresului.
 

 

"Pe vremea mea am investit în bazele de copii și juniori, unde puteau să-și desfășoare activitatea. Nu am dorit niciodată să ies în față prin ce am făcut acolo. Am acceptat atunci să plătesc toate datoriile clubului după care a început scandalul cu Dragomir, timp în care echipa a căzut în B", a adăugat Iacov.
 

01 Apr. 2009, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă