Ciurea – interimar, Gheorghe Constantin – destituit!

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 15:35 Campionat
Ciurea - interimar,** Gheorghe Constantin - destituit!

Până la numirea unui nou tehnician pe banca tehnică a grupării FC Olt Slatina, ședințele de pregătire vor fi conduse de către Sabin Ciurea. Conducerea clubului a renunțat la serviciile președintelui Gheorghe Constantin, instalat în vară la noua divizionara secundă.

„Gheorghe Constantin a fost demis, de asemenea și organizatorul de competiții Mircea Mihaiu. Președinte a fost instalat Cristian Cismaru, care va prelua toate atribuțiile. Banca tehnică va fi asigurată, până când vom găsi cea mai bună soluție, de către Sabin Ciurea. Probabil, meciul cu CS Mioveni va fi condus de către Sabin Ciurea, nu vrem să ne grăbim, indiferent de ce antrenor ar veni nu cunoaște echipa mai bine decât el”, a declarat Marius Oprescu, vicepreședinte CJ Olt, instituție care ia parte la finanțarea echipei alături de primărie și mediul privat.

Sancțiuni în rândul jucătorilor

Măsuri radicale vor fi luate și în ceea ce-i privește pe jucători. „Jucătorii vor fi sancționați în funcție de gravitatea faptelor. Măsurile se vor lua diferențiat, pentru că fiecare a contribuit, mai mult sau mai puțin, la această situație. Sunt supărat pe atitudinea, comportamentul lor din teren, iar pentru asta vor fi taxați„, a mai spus vicepreședintele CJ Olt. Se pare că sancțiunile în rândul jucătorilor nu vor fi doar de ordin financiar, ci pot ajunge până la rezilierea de contract. Antrenorul Dan Oprescu declara, după înfrângerea de la Poli Timișoara, că decizia de a demisiona vine ca urmare a jocului prestat de echipă în ultimele două partide, catalogat de nerecunoscut.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă