I-a plăcut pe stadion nou! CS Comunal Șelimbăr vrea să continue să joace acasă la Sibiu, însă așteaptă anumite clarificări

Adrian MUJEA 10 Mar. 2023, 11:53 Liga 2
I-a plăcut pe stadion nou! CS Comunal Șelimbăr vrea să continue să joace acasă la Sibiu, însă așteaptă anumite clarificări

CS Comunal Șelimbăr își dorește să joace meciurile de pe teren propriu din play-out-ul Ligii 2 pe stadionul Municipal din Sibiu, însă acest lucru depinde și de programul formației din SuperLigă FC Hermannstadt, principala utilizatoare a arenei.

Dacă programul celor două echipe se va suprapune în restul sezonului, atunci divizionara secundă este nevoită să caute altă soluție unde să joace ”acasă”.

CS Comunal Șelimbăr și-ar dorit să joace pe teren propriu tot la Sibiu

CS Comunal Șelimbăr și-a disputat primul meci oficial de pe teren propriu din 2023 pe noul stadion Municipal din Sibiu, o premieră pentru micuța echipă din județul Sibiu.

A optat pentru această variantă în special datorită adversarului pe care l-a întâlnit. Trupa antrenată de Claudiu Niculescu a evoluat cu Dinamo (scor 1-2), iar în tribune a strâns, potrivit informațiilor furnizate de ea, 8.100 de spectatori, printre aceștia aflându-se ”peste 1000 de copii de la clubul nostru și de la cluburile de fotbal partenere”. Mai mult de jumătate au susținut-o pe Dinamo.

De când a promovat în Liga 2, de un sezon și jumătate, echipa din Șelimbăr și-a organizat meciurile de pe teren propriu la Avrig și mai apoi la Râmnicu Vâlcea. Acum, cu Dinamo, a jucat la Sibiu.

Șelimbărenii și-ar dori să evolueze și în cele trei jocuri din play-out de pe teren propriu tot la Sibiu, însă așteaptă să își cunoască programul pentru a vedea dacă ar putea utiliza stadionul din Sibiu, acolo unde întâietate are FC Hermannstadt.

”Așteptăm tragerea la sorți pentru play-out-ul Ligii 2 și, în funcție de cum va fi și programul lui FC Hermannstadt, vedem dacă putem continua pe stadionul Municipal. Este clar că dacă picăm să evoluăm acasă pe aceleași date cu Hermannstadt, nu putem juca pe nou arenă. Mai mult ca sigur, ne dorim să continuăm să jucăm la Sibiu, dar Hermannstadt are prioritate, mai este și meciul naționalei Under 21. E clar că ne dorim la Sibiu, dar trebuie să vedem mai întâi tragerea la sorți și abia apoi putem discuta. Stadionul nostru omologat pentru Liga 2 este cel de la Râmnicu Vâlcea, dar ca opțiuni ar mai fi Mediaș sau Cisnădie”, a anunțat directorul general al clubului din Șelimbăr, Cornel Stănilă (foto), cel care a declarat și că îi va face memoriu la CCA arbitrului Marian Barbu, fiindcă i-a dezavantajat echipa în meciul cu Dinamo.

Programul echipelor care vor evolua în play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii 2 va fi stabilit de FRF, prin tragere la sorți, luni, la o zi distanță după încheierea sezonului regular.

Echipa lui Claudiu Niculescu va evolua la Clinceni în ultimul meci al sezonului regular

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu are două eșecuri în acest început de an, din tot atâtea meciuri, și ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte acumulate în 18 etape.

În runda a 19-a, ultima a sezonului regular, va evolua la Clinceni cu ultima clasată Unirea Constanța (12 puncte). Meciul e programat, la fel ca toată etapa, duminică, de la ora 13:00.

În funcție de poziția din clasament pe care va termina, Șelimbărul va ști în ce grupă de play-out va merge și, deci, ce adversari va întâlni tot într-o singură manșă. Echipa sibiană se va lupta pentru menținerea în Liga 2.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-va-juca-tot-la-clinceni-in-a-doua-parte-a-sezonului-de-liga-2-19262632

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-s-a-simtit-furata-cu-dinamo-si-il-reclama-pe-arbitrul-fifa-marian-barbu-la-cca-trebuie-sa-tragem-un-semnal-de-alarma-am-fost-dezavantajati-19262631

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-se-stabileste-a-doua-zi-dupa-incheierea-sezonului-regular-cum-se-joaca-in-cele-doua-faze-care-determina-promovatele-si-retrogradatele-19262585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-meciurile-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-au-loc-in-aceeasi-zi-la-aceeasi-ora-nicio-echipa-nu-este-sigura-de-pozitia-sa-finala-din-clasament-19262466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-pusi-pe-fuga-de-caini-la-primul-meci-sustinut-acasa-la-sibiu-arbitraj-dezastuos-al-ecusonului-fifa-barbu-dinamovistii-ca-acasa-pe-munic-19262197

Adrian MUJEA 10 Mar. 2023, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă