Huliganul care a pătruns pe teren la Constanța și l-a lovit pe portarul Farului și-a aflat sancțiunea. Ce amendă a primit și cât are interzis pe stadion

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 14:22 Liga 2

Huliganul care a intrat vineri seară pe teren în prelungirile meciului Farul Constanța – Dunărea Călărași, scor 2-6, în cadrul etapei a 18-a a Seriei I a Ligii 2, și care l-a lovit pe Alexandru Gudea, portarul echipei gazdă, a fost dus la secția de poliție după acest incident. Cum portarul Farului nu a dorit să depună plângere împotriva agresorului, acesta din urmă a primit o amendă de 500 de lei și i s-a interzis să mai asiste la meciuri de fotbal timp de un an.

„Andrei B. (23 de ani), din municipiul Constanța, a fost amendat cu 500 de lei pentru pătrunderea pe suprafața de joc. Totodată, i-a fost aplicată și sancțiunea contravențională complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care acesta a săvârșit fapta, pe o perioadă de un an”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Suporterul Farului nu va scăpa însă cu atât, polițiștii din cadrul IPJ Constanța urmând a-l cerceta și în privința faptei de lovire.


 

Alexandru Gudea, portarul echipei Farul Constanța, a fost protagonistul unui eveniment nefericit în minutul 90+3 al partidei pe care echipa sa a pierdut-o, vineri seară, cu scorul de 2-6 în fața celor de la Dunărea Călărași, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2, ultima din acest an.

Un suporter al „marinarilor” a pătruns pe teren în minutele de prelungiri și l-a luat la palme pe portarul echipei favorite, Alexandru Gudea, acesta din urmă ripostând la rândul său și lovind cu pumnii. Cei doi au căzut la pământ și ar fi continuat să se bată dacă Bratu și Pătrașcu n-ar fi intervenit pentru a-i despărți. Totul a fost aplanat de stewardzi, care l-au condus pe huligan în afara terenului, stewardzi care ar fi putut preveni acest incident dacă ar fi fost atenți și nu i-ar fi permis agresorului să pătrundă pe gazon.

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă