Farul îl vrea înapoi pe Gudea, portarul agresat pe teren de un huligan

Farul îl vrea înapoi pe Gudea,** portarul agresat pe teren de un huligan

Conducerea clubului Farul încearcă în aceste zile să-l readucă în lot pe titularul din poartă din prima parte a campionatului Ligii 2. Împrumutul lui Alexandru Gudea (19 ani) de la Concordia Chiajna a expirat în această iarnă, iar jucătorul a revenit la ilfoveni, alături de care a și mers în cantonamentul din Italia.

Președintele executiv Auraș Brașoveanu spune că cel pe care trebuie să-l convingă ca Gudea să revină la Constanța este chiar tatăl jucătorului. Acesta din urmă se teme pentru fiul său, după ce pe parcursul campionatului actual a avut mai multe incidente cu membrii galeriei Farului.

„În aceste momente, eforturile noastre cele mai mari sunt canalizate în direcția convingerii tatălui lui Gudea că nu riscăm nimic dacă băiatul revine la Farul. Tatăl jucătorului a promis că mâine (n.r. astăzi) dă răspunsul. Sperăm să fie unul favorabil”, a declarat, pentru Ziua de Constanța, Brașoveanu.

Tânărul portar care a evoluat la Farul în toate meciurile din prima parte a sezonului din Liga 2 a avut un conflict cu suporterii constănțeni după meciul de la Berceni, atunci când le-a arătat semne obscene, dar și în ultimul joc din 2015, atunci când a fost agresat pe teren de un huligan nemulțumit că echipa sa încasase cinci goluri până în acel moment.

În acest moment, Farul are doar un portar în lot, pe Iulian Dinu (17 ani).

Pe aceeași temă