Situație explozivă la CFC Argeș! Căpitanul Grigore Turda și Costinel Tofan au cerut să fie lăsați să plece după începutul slab de sezon al echipei: ”Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș. Le-am spus clar”

Daniel VLAD 02 Sep. 2023, 15:45 Liga 2

Grigore Turda (26 de ani) și Costinel Tofan (27 de ani) i-au solicitat principalului sponsor al Campionii FC Argeș, Viorel Tudose, să fie lăsați să plece, potrivit afirmațiilor acestuia din urmă, deoarece nu mai au niciun fel de motivație să joace si nu se mai regăsesc deloc în noul proiect de după retrogradarea echipei în Liga 2!

Tofan este fostul căpitan al Argeșului, iar Turda este cel care poartă banderola în acest sezon!

Grigore Turda și Costinel Tofan nu mai au motivație să joace la CFC Argeș

Campionii FC Argeș a retrogradat în Liga 2 în vara acestui an în urma unui baraj disputat cu divizionara secundă de la acel moment Dinamo. Echipa din Pitești a păstrat în lot nu mulți jucători dintre cei avuți în prima ligă și a avut o campanie de achiziții masivă, cu fotbaliști care cunosc atât liga secundă, dar au jucat și în prima ligă, mulți dintre ei.

Printre jucătorii opriți în lot pentru noul sezon se regăsesc portarul Straton și fundașii Turda, Tofan și Rizzi.

În acest început de sezon, tocmai cei de la care oficialii clubului aveau mari pretenții au avut evoluții slabe, iar Straton, Turda și Tofan se regăsesc printre cei.

Eliminarea rușinoasă suferită de CFC Argeș în fața echipei din Liga 3 FC Bihor, la Oradea, a pus capac, iar ProSport a aflat că Tofan și Turda au cerut conducătorilor clubului să fie lăsați să părăsească echipa,  deoarece nu se mai regăsesc și nu mai au motivație să continue!

Viorel Tudose: ”Turda și Tofan mi-au cerut să îi las să plece de la FC Argeș!”

Viorel Tudose, principalul sponsor al Campionii FC Argeș, a vorbit pentru ProSport despre situația de la echipa din Trivale și ne-a confirmat faptul că Tofan și Turda au cerut să fie lăsați să plece de la echipă liberi de contract, acum, înainte de expirarea perioadei de transferuri de vară.

”Eu, unul, nu știu cum se simt actualii jucători, dar eu, Viorel Tudose, cum credeți că mă simt? Așa cum spun unii despre mine că nu sunt investitorul echipei sau patron sau ce naiba mai spun ei despre mine, cum credeți că mă simt eu când bag o anumită sumă de bani în FC Argeș și nu am nici măcar o acțiune în club?

Cum credeți că mă simt eu când bag banii mei, mulți sau puțini, dar bag bani la FC Argeș și văd că ne facem de râs în campionat, dar și în Cupa României? Cum credeți că mă simt eu când am retrogradat în Liga 2 și suntem unde suntem acum în clasament? Lăsați Cupa României, că s-a dus, deși am fost de tot râsul la Oradea, important pentru noi este campionatul.

Dar dacă nu ne trezim s-ar putea ca în două etape să nu ne mai batem pentru nicio promovare dacă vom mai pierde încă două partide și s-ar putea să ne trezim că ne vom bate pentru salvarea de la retrogradare.

Acum domnii Tofan și Turda mi-au cerut să îi lăsăm să plece de la FC Argeș. După înfrângerea din Cupa României de la Oradea, cei doi jucători mi-au cerut să îl lăsăm să plece liberi de contract. Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș după retrogradare. Ce spuneți de treaba asta?”, a spus Tudose.

”Nu îi vom lăsa sub nicio formă să plece de la FC Argeș!”

Viorel Tudose nu este de acord ca cei doi jucători să fie lăsați să plece.

”Însă, le-am spus clar lui Turda și Tofan că nu îi vom lăsa să plece de la FC Argeș. Este adevărat că ambii fotbaliști au jucat destul de slab în acest început de sezon, dar ei trebuie să își revină și trebuie să ne ajute să promovăm. Nu ne pot lăsa baltă prin Liga 2 și să plece, spune Tudose.

De serviciile celor celor doi jucători, Tofan și Turda, s-au interesat în campinatul trecut, Gigi Becali și Mihai Rotaru, dar din diferite motive aceștia nu au mai ajuns la echipele unde au fost doriți.

CSC Argeș joacă duminică, de la ora 11:00, la Clinceni, cu Metaloglobus, în etapa a 5-a a Ligii 2. Echipa are 3 puncte acumulate după primele patru jocuri din campionat și ocupă locul 16.

Grigore Turda a evoluat ca integralist în cele patru jocuri din această ediția a Ligii 2 și a purtat pe braț banderola de căpitan, iar Costinel Tofan a început două jocuri ca titular, într-unul fiind înlocuit, și două din postura de rezervă.

Foto: Campionii FC Argeș, Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-5-liga-2-19283414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-despre-problemele-din-interiorul-campionii-fc-arges-19283346

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/dicameronul-19283373

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-a-eliminat-cfc-arges-din-cupa-romaniei-19283031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-reziliat-definitiv-cu-pelici-iar-nicolae-dica-are-interzis-la-cfc-arges-19282919

Daniel VLAD 02 Sep. 2023, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă