Golurile Șelimbărului cu Unirea Dej, marcate de două dintre noile achiziții. Raul Rotund și Marvin Schieb, la primele reușite în tricoul formației sibiene

Ovidiu BOICA 13 Aug. 2023, 15:27 Liga 2

Cele două goluri ale echipei CSC Șelimbăr în succesul cu scorul de 2-0, reușit sâmbătă, în fața Unirii Dej, în etapa a 2-a a Ligii 2, au fost marcate de jucători transferați în această vară, Raul Rotund și Marvin Schieb.

Raul Rotund, gol din al doilea meci jucat pentru Șelimbăr

În vârstă de 18 ani, Raul Codruț Rotund a fost împrumutat de ”călăreții roșii” de la Universitatea Cluj, de unde a ajuns la Șelimbăr și Eric Vînău.

Rotund ar fi putut chiar face ”dubla”, la două minute de la deschiderea scorului. El a explicat ce s-a întâmplat la faza respectivă, de nu a reușit să finalizeze.

”Am vrut să dau din prima, dar a venit mingea sărită și am zis să fac preluare și m-a blocat”, a susținut tânărul fotbalist.

”Vreau să felicit echipa pentru jocul foarte bun pe care l-a făcut și sunt foarte mândru c-am înscris. (…) M-am acomodat foarte bine și destul de rapid, sunt băieți foarte de treabă”, a mai spus Rotund, care în prima etapă a intrat la pauză în meciul cu Metaloglobus (scor 1-0), iar cu Unirea Dej a fost înlocuit în minutu 78 cu Vînău.

Întrebat ce obiectiv personal are pentru acest sezon, în care a fost împrumutat de la ”U”, juniorul a spus fără să stea prea mult pe gânduri: ”Să înscriu cât mai mult, cu ajutorul lui Dumnezeu!”

Marvin Schieb, în Liga 2 pentru al șaptelea sezon consecutiv

În schimb, Marvin Schieb (27 de ani) a fost la primul meci oficial mai aproape de casă, pentru o echipă din apropierea Sibiului, cunoscut fiind faptul că familia sa este de loc din localitatea sibiană Slimnic.

”A fost un meci destul de greu la început, sincer să fiu, dar mă bucur că în mare parte am avut noi posesia, am controlat jocul și-ntr-un final am reușit să și marcăm, ceea ce ne-a adus mai multă liniște pe teren și a fost bine”, a spus Schieb despre partida cu Unirea Dej.

Mijlocașul era bucuros că a reușit să înscrie și să-și ajute echipa, iar golul l-a dedicat tuturor celor din club.

Altfel, Marvin Schieb a adăugat că este bucuros pentru că a ales să vină la formația din Șelimbăr, el evoluând în precedentele șase sezoane tot în Liga 2, la ASA Târgu Mureș (5 meciuri), ASU Poli Timișoara (39 meciuri și 2 goluri) și FK Miercurea Ciuc (70 m / 11 g).

Schieb a evoluat în acest start de sezon din minutul 66 al partidei cu Metaloglobus și până în minutul 78 al jocului cu Unirea Dej.

Foto: Cătălin Crăciun

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-deplasare-primul-esec-pentru-unirea-dej-cu-nastai-antrenor-19280272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-s-a-detasat-pe-primul-loc-in-liga-2-dupa-victoria-cu-unirea-dej-claudiu-niculescu-sunt-multumit-dar-se-poate-si-mai-bine-de-atat-19280240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-rapus-unirea-dej-19280133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-plecati-de-la-fc-brasov-incep-sa-si-gaseasca-noi-echipe-19279846

Ovidiu BOICA 13 Aug. 2023, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă