Gloria Buzău, amendată de FRF cu 10 mii de lei după incidentul de la finalul meciului cu Brăila

Marius ANGHEL 06 Apr. 2016, 11:58 Liga 2
Gloria Buzău, amendată de FRF cu 10 mii de lei** după incidentul de la finalul meciului cu Brăila

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a analizat luni evenimentele petrecute la finalul partidei Gloria Buzău – Dacia Unirea Brăila, desfășurată pe 26 martie, și a amendat clubul din Crâng cu 10.000 de lei. La finalul acelui joc, Alin Pânzaru, antrenorul echipei brăilene a fost scuipat și agresat verbal de mai mulți indivizi din anturajul clubului buzoian.

La aflarea veștii, președintele Daciei Unirea a replicat: „Nu sunt nici bucuros nici trist, este treaba celor de la FRF să analizeze faptele reprobabile. Eu consider că la acest nivel nu trebuie să aibă loc astfel de evenimente”.

Șeful grupării fotbalistice brăilene a spus apoi că problema primordială a conducerii o reprezintă pregătirea turneului play-off și că așteaptă să vadă formația brăileană în confruntări puternice cu echipe de același nivel.

Valentin Avramescu face și un apel la iubitorii fotbalului din Brăila, pe care îi invită în număr cât mai mare să susțină echipa fanion a orașului în următoarele meciuri de pe teren propriu. „Avem multe de făcut, însă acțiunile noastre sunt canalizate pe pregătirea turneului play-off. Urmează o perioadă cu meciuri care pe care și în care nu-ți poți permite să greșești. Antrenorul este optimist, la fel și noi, dar avem nevoie de sprijinul publicului. Spectatorii au fost întotdeauna al 12-lea jucător și pot conduce echipa spre victorie”, a mai adăugat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu.

AICI GĂ‚SEȘTI detalii despre incidentul de la Buzău: Scandal monstru după meciul Buzău – Brăila. VIDEO | Acuzații de blat, înjurături acoperite cu scuipat și urări de a merge la pușcărie

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 06 Apr. 2016, 11:58 Liga 2
Pe aceeași temă