Petrolul, bună de plată! Amenda primită de la FRF după „show-ul” pirotehnic al galeriei de la Peluza Latină

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 16:09 Diverse

Petrolul e bună de plată. Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a sancționat cu 10.000 de lei clubul ploieștean din cauza evenimentelor petrecute la ultimul meci disputat pe teren propriu, cel cu Energeticianul, din etapa a 25-a, susținut pe 19 martie, și câștigat cu 2-0 de „lupii galbeni”.

Atunci, în minutul 64 al întâlnirii cu Energeticianul, membrii Peluzei Latine au dat cu petarde și fumigene inclusiv pe teren, însă fără ca jocul să fie oprit, fiindcă fazele de joc se petreceau la poarta cealaltă. A fost modul prin care Peluza Latină a sărbătorit împlinirea a 15 ani a grupului Knot 2004, eveniment care avea să creeze tensiune între galeriile Petrolului atât înaintea meciului, cât și la finalul său.

Observatorul de joc Cristian Petropulos (Alba Iulia) și-a notat absolut tot în raport, iar Petrolul n-a scăpat de sancțiune din partea FRF, astfel că e bună de plată pentru „show-ul” pirotehnic al galeriei de la Peluza Latină.

„În baza art. 82/1 și 3/a și c raportat la art. 83/2/d din RD Asociația Clubul Sportiv Petrolul 52 se sancționează cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, a anunțat FRF după ședința susținută pe 27 martie de Comisiei de Disciplină și Etică.

Altfel, Petrolul revine la finalul acestei săptămâni pe teren propriu pentru derby-ul cu Universitatea Cluj, programat sâmbătă, de la ora 18:30. Echipa ploieșteană nu-l mai are antrenor pe Mugurel Cornățeanu, ci pe Gheorghe Mulțescu. Punctele din meciul cu „U” sunt foarte importante, având în vedere că cele două echipe luptă pentru promovare.  Înaintea desfășurării etapei a 27-a, Petrolul se află pe locul 5, cu 53 de puncte, iar „U” Cluj e pe 3, cu 57 de puncte.

Foto și video: Peluza Latină

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 16:09 Diverse
Pe aceeași temă