Gloria Buzău a cerut audierea a încă patru martori în dosarul meciurilor aranjate la pariuri

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 19:47 Liga 2
Gloria Buzău a cerut audierea a încă patru martori** în dosarul meciurilor aranjate la pariuri

Gloria Buzău a cerut, miercuri, în fața Comisiei de Disciplină, audierea a patru noi martori în dosarul meciurilor aranjate la pariuri, instrumentat de Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal (FRF).

Conducerea clubului din Liga 2 a angajat un al doilea avocat care să pledeze în fața Comisiei de Disciplină. Următorul termen în acest dosar a fost fixat pentru luni, 1 februarie.

Comisia de Integritate a instrumentat în octombrie 2015 un dosar cu zece meciuri disputate de Gloria Buzău în sezonul trecut din liga secundă și care ar fi fost aranjate de conducerea clubului pentru a obține bani din pariuri. Pe listă se află câte două meciuri cu FC Voluntari (1-5 și 2-5), FC Academica Argeș Pitești (0-3 și 1-5) și ACS Berceni (2-4 și 7-1) și câte unul cu Farul Constanța (0-4), CF Brăila (2-3), SC Bacău (0-4) și Rapid CFR Suceava (1-3).

Cu excepția antrenorului și a jucătorilor de la CF Brăila, care au semnalat că li s-a părut scandaloasă atitudinea celor de la Gloria Buzău în timpul partidei, ceilalți adversari nu au recunoscut nimic și au afirmat că n-au avut nicio bănuială.

Articol scris de Răzvan Hriscu (Mediafax)

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 19:47 Liga 2
Pe aceeași temă