Gest superb făcut de suporterii Politehnicii Iași! Campanie umanitară inițiată pentru a ajuta două familii din comuna ieșeană Movileni. ”Implică-te și tu!”

Narcis POHOAȚĂ 25 Nov. 2021, 11:44 Liga 2
Gest superb făcut de suporterii Politehnicii Iași! Campanie umanitară inițiată pentru a ajuta două familii din comuna ieșeană Movileni. ”Implică-te și tu!”

În prag de sărbători, mai mulți suporteri ai Politehnicii Iași au inițiat o campanie umanitară prin care vor să ajute două familii nevoiașe din mediul rural.

Persoanele care vor să se alăture acestei acțiuni pot dona alimente și haine pentru adulți și copii cu vârste între 1 și 15 ani.

”Două familii nevoiașe din comuna ieșeană Movileni au nevoie de ajutor și împreună cu prietenii mei Petrică Băsăscu și Lăcrămioara Verdeș am decis să ne implicăm și să-i ajutăm pe semenii noștri înainte de sărbători. În următoarele zile vom strânge alimente și haine pentru adulți și copii, iar duminică, 5 decembrie, vom merge la cele două familii din Movileni să le oferim produsele donate. Sperăm să putem strânge cât mai multe produse și să le facem sărbătorile mai frumoase celor care au nevoie de noi”, a declarat Daniel Talpalaru, unul dintre inițiatorii campaniei.

Cei care vor să doneze diferite produse sunt rugați să-i contacteze în privat pe inițiatorii campaniei, dar pot afla detalii și de pe grupul ”Old Boys Politehnica Iași 1945”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/balon-de-oxigen-de-la-consiliul-local-fotbalistii-politehnicii-iasi-au-primit-cele-doua-salarii-restante-si-sunt-cu-banii-la-zi-19211322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/runde-decisive-pentru-poli-iasi-moldovenii-tintesc-sase-puncte-cu-nou-promovatele-unirea-dej-si-cs-comunal-selimbar-dupa-care-vor-stabili-strategia-pentru-anul-viitor-19211283

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-15-a-a-ligii-2-incepe-joi-si-se-termina-tot-marti-derby-ul-fc-hermannstadt-petrolul-se-joaca-vineri-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19211293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitanul-politehnicii-iasi-si-marele-regret-inainte-de-finalul-anului-am-fi-fost-aproape-de-play-off-meciul-reper-al-iasiului-in-opinia-lui-florin-plamada-dar-si-cel-mai-slab-19211049

Narcis POHOAȚĂ 25 Nov. 2021, 11:44 Liga 2
Pe aceeași temă