George Tudoran continuă și el cu Dunărea. În plus, călărășenii au promovat de la juniori un portar

Marius ANGHEL 03 Jul. 2020, 12:01 Liga 2
George Tudoran continuă și el cu Dunărea. În plus, călărășenii au promovat de la juniori un portar

Dunărea Călărași își conturează lotul pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2020/2021. După ce l-a pierdut pe mijlocașul Georgian Honciu (31 de ani), ajuns la Campionii FC Argeș, și a ajuns la un acord cu Bogdan Şandru (fundaș central, 30 de ani) şi Ionuţ Ţenea (fundaș dreapta, 21 de ani) privind reînnoirea contractelor, trupa condusă de Cristian Pustai și-a asigurat și serviciile lui George Tudoran (mijlocaș, 24 de ani) pentru ediția următoare de campionat. În plus, călărășenii au anunțat promovarea de la juniori a lui Ionuț Alexandru, un portar de 18 ani.

George Tudoran a fost achiziționat de Dunărea în timpul sezonul ”înghețat”, după ce ultima dată a fost legitimat la Rapid, unde nu a jucat însă. Mijlocașul originar din Târgu Jiu a evoluat sub comanda lui Cristian Pustai în 11 jocuri, în șapte dintre ele începând ca titular, perioadă în care nu a reușit să marcheze. Acesta a semnat un contract valabil pe următorul sezon.

În privința lui Ionuț Alexandru, acesta este un portar care la 16 aprilie a împlinit 18 ani și care a fost promovat la prima echipă de la trupa under17 a clubului.

”Suntem în discuții cu mai mulți jucători care vor să vină la echipa noastră. George este un profesionist, iar Ionuț este copilul nostru, crescut aici, la noi, la Călărași. Ionuț a semnat pe trei ani. Lui trebuie să-i dăm încredere și ne gândim să mai aducem jucători din cadrul academiei noastre”, a declarat președintele Dunărea Călăraşi, Cristian Zanfir, pentru site-ul oficial al clubului.

Dunărea visează la promovare la finalul următorului sezon de Liga 2.

Marius ANGHEL 03 Jul. 2020, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă