George Florescu visează să revină în Liga 1, la 36 de ani. N-a jucat în acest sezon pentru ”U” Cluj, dar e pregătit să meargă la Dinamo: ”Imaginea ta crește când joci pentru un brand”

Andrei PASCU 01 Feb. 2021, 16:23 Liga 2
George Florescu visează să revină în Liga 1, la 36 de ani. N-a jucat în acest sezon pentru ”U” Cluj, dar e pregătit să meargă la Dinamo: ”Imaginea ta crește când joci pentru un brand”

Rămas liber de contract după despărțirea de Universitatea Cluj, lui George Florescu nici prin cap nu îi trece să se retragă, deși a ajuns la 36 de ani. Mijlocașul vrea să mai joace câteva sezoane și a numit o echipă la care ar merge, dacă ar primi o ofertă de acolo.

George Florescu, dispus să meargă la Dinamo: ”Imaginea ta, ca fotbalist, crește când joci pentru un brand” 

Deși în ultimul timp, înainte de rezilierea contractului cu ardelenii, nu a jucat, George Florescu e de părere că mai poate face față la cel mai înalt nivel din România, în Liga 1. Ar da curs unei propuneri de la Dinamo, dacă oamenii din conducere s-ar gândi la el.

Chiar dacă la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare problemele financiare sunt foarte mari, iar în acest moment e susținută cu bani de către suporteri, Florescu nu ar putea să refuze un club cu o istorie atât de bogată.

Eu m-aș duce la Dinamo, pentru că e total diferit să joci pentru un club cu istoria lui Dinamo față de un club care vine prima dată în prima ligă. Imaginea ta, ca fotbalist, crește când joci pentru un brand ca Dinamoa spus George Florescu la Look Sport, cu privire la o eventuală propunere de la Dinamo.

George Florescu nu a mai jucat din sezonul trecut 

Florescu nu a prins nici măcar un minut pentru ”U” Cluj în acest sezon, până în momentul rezilierii contractuale. Ultimul său meci oficial, consemnat de altfel pentru ardeleni, datează din sezonul trecut, când a fost utilizat destul de mult.

A jucat în 20 de partide, 18 în Liga 2 și două în Cupa României, și a marcat de două ori. Florescu se afla sub contract cu ”U” Cluj din septembrie 2017, după ce și-a încheiat expreriența din Cipru, de la Omonia Nicosia.

În cariera sa, George Florescu a mai evoluat pentru Sheriff Tiraspol (Moldova), Torpedo Moscova (Rusia), FC Midtjylland (Danemarca), Alania Vladikavkaz (Rusia), Arsenal Kiev (Ucraina), Astra, Dinamo Moscova (Rusia) și FK Qabala (Azerbaidjan). Florescu are și 11 meciuri și un gol pentru naționala României.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/transfer-de-promovare-la-u-cluj-ardelenii-vor-sa-revitalizeze-un-atacant-vandut-de-cfr-cluj-cu-1-milion-de-euro-19167270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-explica-rezultatul-rusinos-cu-steaua-si-anunta-transferuri-la-u-cluj-luni-ajunge-un-jucator-nou-19167155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-joaca-acum-un-amical-cu-u-cluj-in-ghencea-echipa-lui-oprita-conduce-19166974

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2021, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă