Gaz Metan și FC Hermannstadt, egale într-un amical disputat la Mediaș! Fiecare echipă a avut câte-o repriză | VIDEO rezumat

Ovidiu BOICA 14 Nov. 2021, 09:22 Liga 2
Gaz Metan și FC Hermannstadt, egale într-un amical disputat la Mediaș! Fiecare echipă a avut câte-o repriză | VIDEO rezumat

Prim-divizionara Gaz Metan și FC Hermannstadt, ocupanta locului al patrulea în Liga 2, au terminat la egalitate meciul amical disputat sâmbătă la prânz, la Mediaș.

Formația din orașul de pe malurile Târnavei a condus cu 2-0 încă din minutul 17 și ar mai fi putut marca până la pauză. La reluare, sibienii au revenit pe teren mai determinați și, după ce au redus din diferență prin Sîntean dintr-o lovitură de la 11 metri, la mijlocul reprizei, cu două minute înainte de final Petrișor Petrescu a făcut 2-2 cu un șut din lovitură liberă.

Morar și Deaconu l-au învins pe Muțiu în primele minute

Medieșenii au deschis scorul în minutul 9. Ronaldo Deaconu a executat o lovitură de la colțul terenului în careul mic și Vlad Morar l-a învins pe Muțiu cu o lovitură de cap.

Opt minute mai târziu, gaziștii au marcat din nou. Răzvan Trif l-a lansat în flancul stâng pe Ioan Filip, care l-a servit ideal pe Ronaldo Deaconu, iar decarul nu l-a iertat pe Muțiu.

Sîntean și Petrescu au adus egalarea pentru FC Hermannstadt

Andrei Sîntean a redus din diferență în minutul 67 cu un șut de la punctul cu var, după un henț în suprafața de pedeapsă a lui Lixandru.

Egalarea a venit din piciorul lui Petrișor Petrescu. Sibianul a executat o lovitură liberă din marginea careului mare, de pe la vreo 20 de metri lateral stânga. Mingea a fost deviată de zid și a intrat în plasa porții Gazului, la colțul lung.

Ilie Poenaru a început partida cu următorul ”unsprezece” la Gaz Metan: Octavian Vâlceanu – Roberto Romeo, Yuri Matias, Diogo Izata, Răzvan Trif – Ioan Filip, Bryan Alceus – Raul Șteau, Ronaldo Deaconu, Răzvan Grădinaru – Adama Sarr.

De cealaltă parte, Marius Măldărășanu a aliniat la FC Hermannstadt următoarea formulă: Vlad Muțiu – Gheorghe Tomșa, Florin Bejan, Paul Antoche, Raul Opruț, Mino Sota, Andrei Sîntean, Silviu Balaure, Ionuț Năstăsie, Călin Popescu, Stjepan Plazonja. Pe bancă, la începutul jocului, s-au mai aflat Ionuț Pop, Ionuț Stoica, Saeed Issah, Baba Alhassan, Petrișor Petrescu, Alex Oroian, Vali Buhăcianu, Rareș Iaru și Ianis Gândilă.

FC Hermannstadt are meci la Giurgiu, Gaz Metan joacă la Mioveni

Pentru FC Hermannstadt, clasată pe locul 4 în Liga 2 după 13 etape, cu 28 de puncte, urmează meciul cu Astra (locul 19, 2 puncte), la Giurgiu, din runda a 14-a, programat duminică, 21 noiembrie, de la ora 14:00.

În schimb, Gaz Metan, clasată pe locul 11 în Liga 1, cu 15 puncte, urmează jocul din etapa a 16-a, în deplasare la CS Mioveni (locul 14, 13 puncte), luni, 22 noiembrie, de la ora 17:30.

REZUMATUL amicalului Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt 2-2 și concluziile lui Ilie Poenaru:


 

Foto și video: Gaz Metan Mediaș

Ovidiu BOICA 14 Nov. 2021, 09:22 Liga 2
Pe aceeași temă