Ganea, ofertat de Petrolul: „Am analizat foarte bine situația și pot să vă dau un răspuns sigur”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 12:03 Liga 2
Ganea, ofertat de Petrolul:**

Zilele trecute au apărut tot mai multe zvonuri legate de plecarea de la Dunărea Călărași a antrenorului Ionel Ganea. Tehnicianul echipei de pe locul 5 din Seria I a Ligii 2 a infirmat însă faptul că părăsește gruparea de pe malul Borcei, dar a confirmat și că a primit o singură ofertă. Petrolul Ploiești este echipa din Liga 1 care i-a făcut o ofertă generoasă „Ganezului”.

„Cu Astra sau Iași nu am avut nicio discuție. Doar zvonuri. De la Petrolul am primit o ofertă. Atât. Am analizat foarte bine situația și pot să vă dau un răspuns sigur, fără speculații. Rămân la Călărași, fără niciun fel de dubiu. Am un contract pe care îl respect”, a spus Ganea pentru editia.ro, dar a mai și precizat că: „La iarnă vom trage linie și vom vedea. Deocamdată nu se pune problema ca eu să plec de la Dunărea. Am un lot de jucători foarte buni și vreau să terminăm cât mai sus în clasament acest tur. V-am spus. Singura ofertă pe care am primit-o a fost cea de la Petrolul, pe care am refuzat-o”.

Echipa „Ganezului”, Dunărea Călărași, a reușit weekendul trecut, în etapa a 10-a a Ligii 2, scorul campionatului, 8-0 cu Gloria Buzău.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă