Gânduri mari la Bacău pentru noul an. Poenaru: „Intrăm într-o nouă etapă, una a transparenței”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2014, 17:46 Liga 2
Gânduri mari la Bacău pentru noul an.** Poenaru:

SC Bacău a organizat vineri, la hotelul „Dumbrava” un mini-banchet de final de an la care au fost invitate oficialitățile orașului, dar și colaboratori apropiați și oameni de afaceri. Echipa din Liga a 2-a a intrat în vacanță până pe data de 12 ianuarie. Pe 16, băcăuanii vor efectua vizita medicală la București, iar pe 26 vor pleca într-un cantonament montan de 12 zile la Slănic Moldova.

„Având în vedere că am încheiat anul cu bine, ar fi fost păcat, dar și lipsit de respect din partea noastră să nu ciocnim un pahar cu cei care ne-au fost aproape în 2014″, a declarat, pentru Deșteptarea, președintele SC-ului, Remus Pozânarea.

„Această echipă intră într-o nouă etapă, una a transparenței, a responsabilității și, sperăm noi, a performanței. Lăsăm în spate tot ce a fost făcut în nume personal și nu spre binele comunității, deoarece, trebuie să reamintim acest lucru, Sport Club reprezintă orașul, reprezintă Bacăul, nu un grup de persoane sau de interese”, a punctat, pentru aceeași sursă, managerul grupării băcăuane, Gheorghe Poenaru.

SC Bacău a încheiat anul 2014 pe locul 6 în clasamentul Seriei I a Ligii 2, ultimul loc ce asigură prezența la play-off. Gruparea antrenată de Cristi Popovici este la egalitate cu locul 7, 21 de puncte, ocupat de Unirea Slobozia.

Marius ANGHEL 15 Dec. 2014, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă