Banchet la Horezu: vâlcenii au petrecut după ce au încheiat turul cum nu se așteptau. Schimbările care se vor face în echipa lui Adi Popa

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Dec. 2018, 16:02 Stiri

Singura reprezentantă a județului Vâlcea în primele trei ligi de fotbal, Flacăra Horezu, a terminat turul Ligii 3 pe locul 2 în Seria a 3-a, cu 32 de puncte dintr-un total de 45. Cu doar un eșec în 15 jocuri și a doua defensivă din grupă, echipa pregătită de Adrian Popa și Florin Matache e revelația seriei și a devenit o candidată serioasă în lupta pentru promovare.

Vineri seara, după ultimul joc oficial al anului, 1-1 în deplasare cu U Craiova 1948 CS 2, toată echipa vâlceană a petrecut alături de soții sau prietene la un banchet organizat la Horezu. Mijlocașul de bandă David Oprescu și-a anunțat plecarea de la echipă, cea mai probabilă destinație fiind liderul campionatului județean Olt, CSM Slatina. În plus, juniorii împrumutați de la SCM Râmnicu Vâlcea au contracte până la finalul acestui an și rămâne de văzut dacă acestea vor fi fi prelungite.

Doi jucători s-au pregătit în ultima perioadă cu Flacăra și ar putea fi legitimați din iarnă la echipa vâlceană: fundașul stânga Ștefan Covalschi și fundașul central Andrei Ivan.

Antrenorul-jucător Adrian Popa vrea să evite presiunea și nu vorbește despre promovare. „A fost un tur extraordinar, ne bucurăm că am făcut jocuri bune și am obținut multe puncte. Suntem uniți, ca o familie, sper să o ținem tot așa și în retur! Drumul până la promovare este însă lung, Turnu Măgurele este echipă foarte bună, Craiova și Brașovul sunt și ele aproape”, a declarat Popa.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Dec. 2018, 16:02 Stiri
Pe aceeași temă