Florin Costea a absentat de la banchetul Dăeștiului cu șorici, țuică și lăutari

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Dec. 2019, 15:50 Stiri
Florin Costea** a absentat de la banchetul Dăeștiului cu șorici, țuică și lăutari

Formația de Liga a 3-a Viitorul Dăești a petrecut azi la banchetul de final de an, organizat la Baza de Agrement Fedeleșoiu, situată chiar vizavi de stadionul echipei vâlcene.

Jucătorii de la Dăești au petrecut la tradiționala sacrificare a porcului, cu șorici, țuică și lăutari. De la banchet au lipsit golgheterul seriei, Florin Costea, Ionuț Lăzărescu și frații Leonard și Ionuț Săraru.

Cum organizatorii au modificat data banchetului zilele trecute, Florin Costea nu a mai putut ajunge, fiind plecat din oraș. Fundașul Ionuț Săraru urmează să se opereze săptămâna viitoare de ligamente la Spitalul de Ortopedie Foișor și va fi indisponibil până la finalul sezonului.

Pentru echipa condusă de George Popolan a fost un an excelent, în care a reușit promovarea în premieră la Liga a 3-a și a avut un tur satisfăcător în Seria a 4-a, încheiat pe locul 11, cu 19 puncte din 15 jocuri, la cinci puncte distanță de zona retrogradării.

Trupa pregătită de Gabriel Mangalagiu și Lucian Giurcă are al doilea atac din serie, cu 32 de goluri marcate, după liderul U Craiova 1948 SA (38 de goluri), dar și cea mai slabă apărare, cu 36 de goluri primite, la fel ca Național Sebi, ACSO Filiași și Gilortul Târgu Cărbunești.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Dec. 2019, 15:50 Stiri
Pe aceeași temă