Galeria Ceahlaului promite un „show” de zile mari

18 Mar. 2009, 17:18 Liga 2
Galeria Ceahlaului promite un „show

„Brigate Ultras“ este numele galeriei care incurajeaza Ceahlaul in ultimele sezoane, grupul de tineri fiind prezenti atat la jocurile de pe teren propriu ale galben-negrilor, dar si la cele din deplasari. La meciurile de la Dunarea Galati si Progresul Bucuresti si-au facut simtita prezenta in tribune, au asigurat fondul sonor al meciurilor respective, iar Ceahlaul le- a multimit suporterilor prin victorii si prin aplauze la finalul infruntarilor.

 

Cezar Manole, unul dintre liderii galeriei „Brigate Ultras“, face un apel catre iubitorii culorilor galben si negru sa vina la stadion sambata, pentru a incuraja echipa de la Peluza 2. „Îi asteptam pe suporteri sa vina in parcarea de la stadion, simbata la ora 12:00, pentru a forma un grup puternic. Vrem sa ne facem auziti pe stadion si numai daca sintem multi putem da aripi echipei. Am fost la Galati si la Progresul si echipa noastra s-a simtit sustinuta, iar acum vrem sa fim din nou alaturi de ea. Consider ca asa ne pregatim si de Liga I“, a afirmat Cezar Manole.

 

Mentionam ca intrarea la stadion pentru meciul de sambata este libera pentru cele 2 peluze si tribuna a 2-a, intrarea la tribuna 0 si 1 se face ca si pana acum pe baza de abonamente sau invitatii.
Ceahlaul – Delta Tulcea este derby-ul etapei cu numarul 21 a Ligii a II-a, Seria I, si va avea loc simbata, 21 martie, de la ora 13:00, jocul urmind a fi transmis in direct si de Sport.ro.

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

 

18 Mar. 2009, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă