FRF va da un verdict în cazul Rapidului abia luni. ACS Poli încă nu știe dacă va juca sau nu în Liga 1

Marius ANGHEL 22 Jul. 2016, 15:00 Liga 2
FRF va da un verdict în cazul Rapidului abia luni.** ACS Poli încă nu știe dacă va juca sau nu în Liga 1

Ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal s-a încheiat după mai bine de patru ore de dezbateri. În cadrul acesteia s-a decis ca soarta Rapidului, dacă va continua sau nu în Liga 1, se va decide luni, atunci când se va întruni Comisia de Disciplină și Etică. Tot atunci va afla și ACS Poli Timișoara dacă va fi reprimită în prima ligă sau va juca în Liga 2, însă decizia în cazul Rapidului va putea fi contestată. Regula folosirii obligatoriu a unui jucător Under 21 în primul „11” a fiecărei echipe din Liga 1 a fost menținută, LPF urmând a da în judecată federația.

„Luni se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili soarta Rapidului. A rămas această regulă a jucătorului Under 21, Liga va acționa în instanță. Convenția dintre FRF și LPF privind noul sezon a fost semnată, dar în aceleași condiții ca în anii trecuți”, a declarat Florin Prunea la finalul ședinței, potrivit DigiSport.

În ședinta Comitetului Executiv s-a discutat și despre echipele înscrise în noile campionatele ale ligilor 2 și 3, detalii despre aceste subiecte urmând să publicăm în cursul zilei.

Ședința de astăzi de la sediul FRF nu a fost una lipsită de incidente. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a avut un schimb dur de replici cu Justin Ștefan, secretarul general al LPF, acesta din urmă fiind dat afară de la întâlnirea membrilor Comitetului Executiv.

Marius ANGHEL 22 Jul. 2016, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă