FRF a anunțat când se joacă barajul dintre UTA și ACS Poli. Data partidei tur depinde de locul de disputare

Cristian Voicu 05 Jun. 2017, 20:19 Liga 2
FRF a anunțat când se joacă barajul dintre UTA și ACS Poli.** Data partidei tur depinde de locul de disputare

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal s-a reunit, luni, pentru a lua o decizie privind clasamentul final al Ligii 1, iar în ședință s-a hotărât să fie omologată ierarhia de la finalul sezonului, Viitorul fiind, astfel, declarată campioană și de forul condus de Răzvan Burleanu. În aceeași ședință, au fost stabilite datele de disputare ale barajului dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS Poli Timișoara.

Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș le vor lăsa locurile în Liga 1 celor două echipe direct promovate din Liga 2, Juventus București și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. A treia echipă care va juca din sezonul următor pe prima scenă din România se va decide dintre ACS Poli Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă, după ce cele două au terminat pe locurile de baraj, în play-out-ul Ligii 1, respectiv în Liga 2.

Comitetul Executiv al FRF a decis ca, în cazul în care se va juca în județul Arad meciul tur, partida va avea loc pe 11 iunie, iar dacă va fi la Timișoara, întâlnirea va avea loc pe 12 iunie. Returul este fixat pe 15 iunie.

Tragerea la sorți pentru stabilirea echipei gazdă a turului va avea loc miercuri, 7 iunie, ora 12:00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cristian Voicu 05 Jun. 2017, 20:19 Liga 2
Pe aceeași temă