FOTO | Unirea Dej pregătește așa cum se cuvine revenirea în Liga 2. Lucrările la stadion sunt în plină desfășurare

Andrei PASCU 10 Jun. 2021, 14:05 Liga 2

Unirea Dej se pregătește așa cum se cuvine pentru primul meci după promovarea în Liga 2. Zilele acestea, până ca echipa să se reunească, au început lucrările la stadionul din localitate, unde jucătorii lui Dragoș Militaru vor disputa partidele de acasă.

Unirea Dej a început lucrările la Stadionul Municipal Dej 

Pe pagina de Facebook a clubului din Dej (FC Unirea Dej oficial)  au fost postate poze de la arenă. Concret, lucrările constau în îmbunătățirea suprafeței de joc, dar și la crearea unor condiții cât mai bune pentru spectatori. Au fost înlocuite mai multe scaune, iar cele vechi au fost revopsite.

Pregătiri pentru Liga a II-a | Am început lucrările la Stadionul Municipal Dej”, se precizează pe pagina de socializare a Unirii Dej.

Fanii nou-promovatei s-au declarat încântați de demersul clubului și așteaptă cu nerăbadare primul meci acasă din Liga 2. Au comentat la postarea Unirii Dej, iar unul dintre suporterii mai vechi ai clubului a alăturat o fotografie cu stadionul din Dej din urmă cu mai bine de 20 de ani, din anul 2000.

Unirea Dej începe pregătirea pentru Liga 2 pe 15 iunie. Dragoș Militaru a renunțat la un jucător 

La nivelul echipei în sine, Unirea Dej a anunțat doar perioada în care antrenamentele vor fi reluate, pe 15 iunie. Până acum, nu a fost făcută publică vreo schimbare la nivelul lotului, dar s-a aflat că unul dintre jucătorii din sezonul trecut nu va mai continua și va fi ”lăsat” în Liga 3.

Tânărul mijlocaș Toni Giurgean (22 de ani) nu a fost cooptat de antrenorul Dragoș Militaru pentru Liga 2, iar jucătorul și-a găsit destul de repede echipă. A semnat cu cealaltă echipă din Dej, Someșul Dej, care a terminat stagiunea trecută pe locul 7 în Seria 10 a Ligii a 3-a.

Foto: FC Unirea Dej oficial

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-are-sigla-noua-dupa-ce-a-promovat-in-liga-2-una-prin-care-celebreaza-inclusiv-centenarul-clubului-foto-19188422

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-convins-ca-unirea-dej-poate-fi-revelatia-ligii-2-antrenorul-nou-promovatei-pariaza-pe-nebunia-tinerilor-nu-au-nimic-de-pierdut-fiecare-meci-va-fi-special-19187853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-rupe-legatura-cu-clubul-cu-care-a-colaborat-inca-de-la-infiintare-cu-ajutorul-caruia-a-putut-activa-pana-acum-19188661

 

 

 

Andrei PASCU 10 Jun. 2021, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă