FOTO | ”U” Cluj și-a prezentat echipamentul de rezervă. A fost creat cu ajutorul sponsorului principal și e dedicat suporterilor: ”Toți în negru, toți pe stadion”

Răzvan STÎNGĂ 08 Mar. 2022, 17:22 Liga 2
FOTO | ”U” Cluj și-a prezentat echipamentul de rezervă. A fost creat cu ajutorul sponsorului principal și e dedicat suporterilor: ”Toți în negru, toți pe stadion”

În ziua meciului cu FC Hermannstadt, de marți, 8 martie, Universitatea Cluj și-a lansat al treilea echipament de joc, de rezervă, dedicat suporterilor. Ținuta a fost concepută, după cum a anunțat clubul, pentru suporteri, alături de sponsorul principal.

Universitatea Cluj și-a prezentat al treilea echipament de joc

Universitatea Cluj este printre cele mai active echipe din Liga 2 la capitolul marketing, iar acest demers întărește la rândul său ideea. Astfel, din dorința de a se apropia și mai mult de suporteri, ardelenii au anunțat că această a treia ținută a fost făcută special pentru ei.

Al treilea echipament, de rezervă, este negru în întregime, dar pe lateralele tricourilor sunt trasate trei linii albe, amprenta sponsorului tehnic Adidas.

U este despre noi, dar și despre voi, cei care veniți în negru la meciuri și cântați neîntrerupt, voi cei care petreceți ore întregi pentru a pregăti coregrafii și care sunteți alături de Simbol la bine, dar și în momentele grele.

Împreună cu partenerul nostru principal Superbet lansăm cel de-al treilea echipament de joc, dedicat vouă, suporterilor care sunt etapă de în tribună, indiferent de vreme și de adversar.

Toți în negru, toți pe stadion, toți pentru U!”, a anunțat Universitatea Cluj în comunicatul emis pe pagina de Facebook.

”U” Cluj poate începe ultima etapă a sezonului regular de pe locul 2

”U” Cluj e pe locul 3 în Liga 2, cu 36 de puncte, la două lungimi de FC Hermannstadt, care ocupă locul 2. Astfel, în cazul unui succes marți, echipa lui Erik Lincar va începe ultima rundă a sezonului regular de Liga 2 de pe locul 2, putând devansa FC Hermannstadt cu un punct.

Ne interesează de noi! Respectăm Hermannstadt, dar nu ne interesează de ea! Ne interesează de noi! Mergem acolo să ajungem pe locul 2, să strângem cât mai multe puncte. Pentru noi acest an e foarte important și sper să câștigăm toate meciurile. Jucătorii trebuie să fie motivați, să dovedească faptul că sunt cei mai buni.

(N.r. – Despre faptul că partida se joacă la Mediaș) Am jucat și anul trecut un amical la Mediaș, sper că este un teren bun acolo. Cred că ne va aduce și acum noroc și sper să ne întoarcem de acolo cu trei puncte. Este și o zi specială, o zi specială pentru mamele noastre și aș vrea să le dedicăm lor victoria, pentru că ele ne-au dat naștere și cred că Dumnezeu o să fie alături de noi.

O să fie un derby frumos de Liga 2, ne dorim foarte mult să promovăm și cred că o să reușim”, a spus Cristian Panduru, preparatorul fizic al Universității Cluj despre partida cu FC Hermannstadt, la conferința de presă în care i-a ținut locul lui Erik Lincar.

În etapa a 19-a, Universitatea Cluj va întâlni Dunărea Călărași pe teren propriu, într-un meci în care, teoretic, nu ar trebui să aibă probleme.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto și Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-informatiile-presedintelui-afan-ca-fc-hermannstadt-risca-sa-nu-primeasca-licenta-pentru-liga-1-se-incearca-o-destabilizare-a-noastra-19222350

https://liga2.prosport.ro/seria-1/transfer-din-ucraina-la-academia-poli-iasi-19222363

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-si-a-facut-planurile-pentru-play-out-si-a-recunoscut-ca-nu-avea-sanse-la-promovare-marius-burca-nu-puteam-prinde-primele-patru-pozitii-stim-unde-ne-e-locul-planurile-19222353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-erceanu-diamantul-din-curtea-politehnicii-timisoara-in-doar-6-luni-mijlocasul-de-15-ani-a-facut-pasul-la-prima-echipa-a-alb-violetilor-si-este-monitorizat-19222340

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Mar. 2022, 17:22 Liga 2
Pe aceeași temă