FOTO | Sigla sub care CS Comunal Șelimbăr va evolua în Liga 2. Demersurile pentru înregistrarea ei au început

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2021, 16:23 Liga 2
FOTO | Sigla sub care CS Comunal Șelimbăr va evolua în Liga 2. Demersurile pentru înregistrarea ei au început

CS Comunal Șelimbăr a luat locul în Liga 2 echipei Viitorul Șelimbăr, după ce aceasta din urmă a promovat din Liga 3. Noua structură, gestionată de Consiliul Local Șelimbăr, întreprinde în această perioadă demersurile în ceea ce privește înregistrarea siglei.

CS Comunal Șelimbăr întreprinde demersurile pentru înregistrarea siglei 

Potrivit informațiilor obținute de Liga2.ro din cadrul clubului, procedura, una destul de facilă în principiu, a început, iar în câteva zile, până la startul diviziei a doua, va fi finalizată. De altfel, sâmbătă, 10 iulie, pe pagina de Facebook a clubului a fost ”updatată” fotografia de profil și poza-copertă cu sigla respectivă.

Sigla sub care va juca CS Comunal Șelimbăr îl are în prim plan pe domnitorul Mihai Viteazul în luptă, pe cal.

De altfel, și sigla fostei Viitorul Șelimbăr îl înfățișa pe Mihai Viteazul.

CS Comunal Șelimbăr a disputat patru meciuri amicale în această vară 

CS Comunal Șelimbăr se pregătește pentru debutul în Liga 2, iar până în acest moment a disputat patru meciuri de verificare. Primul a fost jucat împotriva celor de la UTA, pe vremea în care încă exista Viitorul Șelimbăr, și a fost pierdut cu 0-2.

Apoi, au urmat trei partide de verificare, iar CS Comunal Șelimbăr a trecut de FC Avrig (Liga 4 Sibiu), cu scorul de 2-1, a făcut 2-2 cu FC Brașov SR și a cedat cu 0-4 în fața Universității Cluj.

  • În această perioadă, antrenorul Eugen Beza testează mai mulți fotbaliști. În cazul în care aceștia vor confirma, vor semna, apoi, contracte cu formația din Șelimbăr.

CS Comunal Șelimbăr va trimite doi jucători la acțiunea naționalei U19

CS Comunal Șelimbăr se mândrește cu faptul că spre sfârșitul lunii iulie va trimite, la o acțiune a naționalei României sub 19 ani, doi jucători. Ruben Vecerdea și Alexandru Badea au fost convocați de selecționerul Adrian Văsîi, pentru acțiunea ce va avea loc pe 21 iulie, la Mogoșoaia.

Doi jucători de la CSC 1599 Șelimbăr convocați la o acțiune a lotului național!

CSC 1599 are motive de bucurie, asta pentru că la scurt timp după ce a fost cesionat locul în eșalonul secund de la Viitorul Șelimbăr au început să apară și primele rezultate. Mai exact doi componenți ai echipei antrenată de Eugen Beza vor participa la o acțiune a echipei naționale U-19.

Este vorba de doi jucători ai clubului nostru crescuți de catre partenerii noștri de la ACS Alma Sibiu, atacantul Ruben Vecerdea și Alexandru Badea, fotbalist care poate evolua atât ca fundaș stânga, dar și ca mijlocaș.

Acțiunea lotului național va avea loc pe data de 21 iulie la Mogoșoaia, iar fotbaliștii de la CSC Șelimbăr se vor prezenta sub comanda lui Adrian Vasîi”, a precizat clubul din Șelimbăr, pe site-ul oficial.

Foto: UTA Arad  și Viitorul Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-nu-a-putut-trece-de-tinerii-farului-nou-promovata-a-marcat-de-doua-ori-dar-in-cele-din-urma-a-pierdut-amicalul-19191807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-tradata-de-conditia-fizica-in-amicalul-cu-fcsb-impresiile-lui-cristian-pustai-nu-conteaza-rezultatul-dar-conteaza-atitudinea-sunt-putin-suparat-19191793

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-petrolul-a-terminat-cantonamentul-cu-un-test-impotriva-chindiei-targoviste-lupii-galbeni-inca-un-rezultat-bun-inaintea-debutului-de-liga-2-19191773

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2021, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă