FOTO | Poli Iași n-a scăpat de ce s-a temut: gazonul stadionului din Copou s-a ofilit după festivalul pe care l-a susținut! Racția antrenorului Claudiu Niculescu

Narcis POHOAȚĂ 26 Aug. 2022, 15:31 Liga 2

De ce le era frică ieșenilor, nu au scăpat! O parte a gazonului stadionului ”Emil Alexandrescu” s-a deteriorat serios după festivalul organizat în weekendul trecut pe arena din Copou.

Din imaginile surprinse cu două zile înaintea meciului cu Concordia Chiajna, din etapa a 4-a a Ligii 2, se poate observa cum suprafața de joc din careul dinspre peluza de la tabela de scor s-a îngălbenit.

Gazonului stadionului ”Emil Alexandrescu”, stricat la Festivalul INIMO

Gazonul s-a ofilit și a îngălbenit și, în ciuda tratamentelor rapide la care a fost supus, este greu de crezut că își va reveni în scurt timp. Foarte probabil, gazonul stricat va fi înlocuit la o dată ulterioară. Asta numai după ce întreaga suprafață din zona afectată va da în putregai, deocamdată fiind pâlcuri afectate.

Trebuie spus faptul că pe timpul celor trei zile în care s-a desfășurat Festivalul INIMO doar o jumătate de teren a fost alocată spectatorilor, iar gazonul a avut de suferit doar în zona careului, unde au fost masați cei mai mulți spectatori, în fața scenei.

Claudiu Niculescu: ”Nu este o tragedie”

Antrenorul Politehnicii Iași, Claudiu Niculescu, nu s-a arătat deranjat de acest aspect.

”Terenul arată bine, cam 70-80 la sută din gazon arată bine. Unde a fost scena terenul a avut de suferit. Nu e o tragedie. Am mai spus-o, nu este doar stadionul clubului, este stadionul municipalității, așa că trebuie să profite toți ieșenii. Au fost trei zile superbe, trei zile cu spectacole frumoase, care au adus multă lume la stadion, ceea ce este un lucru extraordinar. Cu toate astea, gazonul arată destul de bine. Sperăm că își va reveni și în acea porțiune din fața porții, care a fost afectată. Dar per total chiar arată bine”, a declarat antrenorul Claudiu Niculescu.

Poli Iași – Concordia Chiajna se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași, în cadrul etapei a 4-a a Ligii 2. Înaintea debutului acestei runde, echipa lui Claudiu Niculescu ocupă locul 5, cu 7 puncte și golaveraj 4-1, iar cea a lui Ianis Zicu se află pe poziția a 9-a, cu 4 puncte și golaveraj 3-5.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-inaintea-jocului-cu-fosta-sa-echipa-concordia-chiajna-il-astept-cu-mare-incredere-e-un-derby-pe-care-trebuie-sa-l-castigam-englezul-shayon-harisson-e-pregatit-19242427

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-rasufla-usurat-meciul-cu-concordia-chiajna-se-va-disputa-in-copou-cum-arata-gazonul-dupa-cele-trei-zile-de-festival-si-cum-s-a-intervenit-pentru-refacerea-ierbii-19242057

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-4-si-5-din-liga-2-in-care-steaua-e-pusa-sa-joace-in-inchidere-si-apoi-in-deschidere-pe-stadionul-din-clinceni-se-joaca-doua-meciuri-in-aceeasi-zi-poli-iasi-mai-slaba-ca-buzau-si-19242179

Narcis POHOAȚĂ 26 Aug. 2022, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă