Foresta s-ar putea baza în meciul cu Chindia pe un nou atacant. Sucevenii așteaptă răspuns de la FRF: „Sper ca lucrurile să se urgenteze”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2017, 12:35 Liga 2
Foresta s-ar putea baza în meciul cu Chindia pe un nou atacant.** Sucevenii așteaptă răspuns de la FRF:

Atacantul Robert Grumezescu (23 ani) se pregătește din iarnă cot la cot cu lotul Forestei, însă nu a apucat să debuteze pentru gruparea suceveană într-un meci oficial. Motivul îl constituie o prevedere din regulamentul FRF, care interzice fotbaliștilor să evolueze pentru trei formații diferite pe durata unui sezon competițional.

În situația de față, Grumezescu a fost legitimat la începutul campionatului la ACS Berceni, iar după desființarea grupării ilfovene a jucat un meci pentru echipa orașului său natal, Sănătatea Darabani.

„Noi am cerut să i se acorde drept de joc lui Grumezescu pentru Foresta pe motiv că nu se poate îngrădi dreptul la muncă al jucătorului, în condițiile în care echipa din Berceni a intrat în faliment și s-a retras din campionat. Soluționarea noastră a primit deja aviz favorabil într-o primă instanță, însă decizia este cu drept de recurs. Sper ca lucrurile să se urgenteze, iar fotbalistul să devină bun de joc în cursul acestei săptămâni, pentru a putea fi astfel utilizat în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Chindia Târgoviște”, a declarat directorul sportiv al Forestei, Dănuț Perjă.

În vârstă de 23 de ani, Grumezescu a mai evoluat în carieră pentru formațiile FCM Dorohoi și SC Bacău.

Foresta suferă în ofensivă în această a doua parte a sezonului din Liga 2, în atac avându-i doar pe Bogdan Rusu (26 ani) și Cătălin Vraciu (28 ani).

Meciul cu Chindia, televizat: „Acum nu trebuie decât să ne mobilizăm exemplar”

În altă odine de idei, deși inițial nu apărea în programul televiziunilor, confruntarea dintre Chindia Târgoviște și Foresta Suceava va fi în cele din urmă transmisă în direct pe canalele DigiSport și DolceSport sâmbătă, cu începere de la ora 12:00.

„Știu că inițial televiziunile optaseră pentru partida ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni. Nu știu motivul pentru care s-au răzgândit, însă noi am fost anunțați în mod oficial ieri dimineață că duelul cu Chindia, contând pentru etapa a 25-a a ligii secunde, se va vedea la TV. Acum nu trebuie decât să ne mobilizăm exemplar pentru a lăsa o impresie cât mai bună”, a mai spus Perjă.

Chindia Târgoviște ocupă locul al șaptelea în clasament, cu 35 de puncte, în vreme ce sucevenii se poziționează trei poziții mai jos, având în cont doar 27 de puncte. În meciul tur, disputat astă toamnă pe Areni, „galben-verzii” s-au impus cu 3-1, după un meci foarte spectaculos.

Trebuie precizat că nici Chindia și nici Foresta nu au evoluat în runda precedentă, deoarece grupările ACS Berceni și CSM Râmnicu Vâlcea s-au retras din campionat.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 15 Mar. 2017, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă