Fonseca :”A fost o experiență importantă pentru mine”

04 Jan. 2009, 10:43 Liga 2
Fonseca**:

Aflat în vacanță, în țara sa natală, Portugalia, mijlocașul Nuno Fonseca a acordat un interviu site-ului www.fcprogresul.ro.
 

 

Cum a fost pentru tine timpul petrecut până acum la Progresul?

Transferul a fost un lucru foarte bun pentru mine, am găsit aici un mare antrenor, care m-a ajutat și m-a învățat multe lucruri care îmi vor fi de folos în continuare în carieră. De asemenea, am găsit o echipă foarte bună, de la jucători la staff-ul tehnic. Problemele financiare cred că sunt cunosute de toți. Ne-a fost foarte rău pentru că nu ne-am primit banii de patru luni, iar fără bani e greu să trăiești în ziua de azi. Totuși, în ansamblu, a fost o experiență importantă pentru mine.

 

Ce crezi despre liga a 2-a?

Sincer, înainte de a veni în România, ideea de a veni într-un campionat de ligă secundă nu a fost tocmai plăcută, dar după începera campionatului am constatat că m-am înșelat și am găsit o ligă bună, cu jucători buni, jocuri bune și multe goluri, lucru foarte bun pentru fani. Din păcate, am fost deziluzionat de calitatea arbitrilor.

 

Te vei întoarce la Progresul, pentru a termina aici sezonul, sau te vei transfera la altă echipă?

Sunt aproape sigur că nu voi reveni la Progresul, pentru că am depus un memoriu la Comisia pentru Statutul Jucătorului, și aștept decizia favorabilă. Sunt de asemenea conștient de faptul că majoritatea jucătorilor a făcut același lucru, iar antrenorul nu va continua, devenind imposibil să rămân în condițiile date. Am și unele oferte…

Va reuși Progresul să promoveze la finele sezonului curent?

În cazul în care se va continua în aceeași formulă, sunt 99% șanse să promovăm, însă dacă nu vor fi păstrați aceiași oameni, iar problemele financiare nu vor fi rezolvate, nu cred că Progresul va promova.

Câteva cuvinte pentru fanii progresului…

În primul rând, aș vrea să le urez un 2009 fericit tuturor susținătorilor acestei echipe.Aș vrea să vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat echipei, pentru că, fără voi nu ne-am fi putut clasa atât de sus, pe locul doi. Am mai văzut suporteri până acum, dar nu la fel de buni, și întotdeauna prezenți. Sper să rămâneți la fel. Vă mulțumesc!

 

04 Jan. 2009, 10:43 Liga 2
Pe aceeași temă