Florin Stîngă vede un meci încrâncenat între Astra și FC Brașov. Cum crede că poate fi făcută diferența și condițiile la care fosta campioană nu se poate compara cu trupa lui Ilie Stan

Adi MARICA 30 Sep. 2021, 10:54 Liga 2
Florin Stîngă vede un meci încrâncenat între Astra și FC Brașov. Cum crede că poate fi făcută diferența și condițiile la care fosta campioană nu se poate compara cu trupa lui Ilie Stan

În etapa a 9-a a Ligii 2, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Giurgiu, cu Astra, echipă antrenată de Florin Stîngă (foto) și la care evoluează și doi jucători brașoveni, Adrian Stoian și Carlo Danciu.

Ambele echipe se află în mare suferință de puncte. FC Brașov este pe locul 13, cu doar 9 puncte. Același număr de puncte l-a obținut și Astra în primele opt etape, însă echipa brașoveanului Stîngă ocupă ultimul loc, 20, cu – 5 puncte, asta pentru că a fost depunctată până acum cu 14 puncte de FRF.

Florin Stîngă, înaintea partidei cu FC Brașov: ”Mă aștept la un meci încrâncenat”

Florin Stîngă anunță un duel încrâncenat între două echipe avide de puncte. ”Un simplu meci de campionat, cu un adversar care are în componență jucători valoroși, pe unii dintre ei îi cunosc foarte bine și știu că sunt băieți de caracter. FC Brașov are un antrenor valoros și experimentat. Va fi un duel între două echipe avide de puncte. Mă aștept la un meci încrâncenat în care diferența va fi făcută de atitudinea și concentrarea jucătorilor”, a spus Florin Stîngă, care se declară mulțumit de cei doi jucători brașoveni, Carlo Danciu și Adrian Stoian: ”Sunt doi jucători care au de demonstrat că pot face față nivelului Ligii a 2-a.”

A refuzat să vorbească despre situația financiară a Astrei

Stîngă nu a dorit să vorbească despre problemele financiare de la Astra, un club care cel mai probabil va intra în insolvență.

Aproape în fiecare săptămână, din cauza litigiilor, Astra mai primește o depunctare din partea FRF. Doar până acum, fosta campioană a României a fost depunctată cu 14 puncte!

”Noi încercăm să jucăm fotbal, avem o echipă cu mulți jucători tineri, dornici de afirmare. Nu ne comparăm cu Brașovul la nivel de condiții”, a spus Stîngă.

Ilie Stan și-a testat jucătorii într-un amical cu Sepsi OSK 2

De cealaltă parte, brașovenii au jucat marți un meci amical cu Sepsi OSK 2, joc în care Ilie Stan a folosit rezervele, iar Sandu Andrași a beneficiat de mai mulți jucători de la prima echipă.

Covăsnenii s-au impus cu 3-1 (2-0) prin golurile marcate de George Dragomir, Vlad Mitrea (penalty) și Anass Achahbar, iar pentru brașoveni a punctat Alex Mitroi.

Portarul Cezar Lungu a fost eliminat în prima repriză pentru un fault în careu, dar până la final s-a jucat 11 contra 11, în poartă intrând Daniel Mutu. Și brașovenii au beneficiat de un penalty, dar Vlad Mihalcea a tras mult peste poartă!

”A fost foarte bine că am jucat contra unei echipe cu mulți jucători de la prima echipă a celor de la Sepsi. Am vrut să văd la lucru jucătorii care au jucat mai puțin. Una peste alta, a fost un meci util. Am avut momente de joc bun, am ratat și un penalty, însă, din nou, greșelile individuale au făcut diferența”, a spus Ilie Stan.

  • FC Brașov în amicalul cu Sepsi OSK 2: C. Lungu – Sburlea, Motroc, Vasiu, D. Panait – Lascu, Jaiteh, Valvară – Vl. Mihalcea, El Azzouzi, Negrean. Au mai jucat: Mutu – Cîrstian, Drăgoi, Mitroi și M. Codrea.

Vlad Boția, ghinion teribil

În amicalul cu Sepsi OSK 2 s-a acccidentat fundașul central Bruno Vasiu. Mai mult, ieri, mijlocașul Vlad Boția, fotbalist care încerca să revină a suferit o recidivă a unei accidentări și va rata și următoarele partide.

În amicalul cu covăsnenii a fost testat și Bakary Jaiteh, ultima dată la Pandurii.

Foto principal: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-fc-brasov-un-proiect-nascut-viu-dar-care-incepe-sa-se-imbolnaveasca-marin-barbu-spune-ce-gafe-a-facut-primarul-allen-coliban-s-a-gresit-grav-19203242

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionatul-ligii-2-se-intrerupe-din-nou-acum-dupa-etapa-9-concordia-si-fc-hermannstadt-pot-urca-pe-rand-pe-locul-1-liderul-petrolul-urmand-sa-joace-in-incheierea-rundei-programul-si-partidele-tel-19203379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fluctuatiile-de-foma-aduc-ingrijorare-la-fc-brasov-iulian-rosu-fiind-un-campionat-destul-de-scurt-orice-punct-ajuta-analiza-mijlocasului-dupa-esecul-cu-steaua-19202852

Adi MARICA 30 Sep. 2021, 10:54 Liga 2
Pe aceeași temă