Florin Stîngă, secretul victoriei cu FC Brașov! Promisiunea făcută de jucători antrenorului

Adi MARICA 04 Oct. 2021, 16:00 Liga 2
Florin Stîngă, secretul victoriei cu FC Brașov! Promisiunea făcută de jucători antrenorului

Florin Stîngă a obținut sâmbătă a treia victorie ca antrenor al Astrei, 2-0 cu FC Brașov, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii 2.

Cu doi jucători brașoveni în primul 11, fundașul Adrian Stoian și mijlocașul Carlo Danciu, și cu al treilea, Raul Gavîrliță, introdus pe final în locul lui Danciu, Astra lui Stîngă a reușit o victorie surprinzătoare, ținând cont de problemele uriașe cu care se confruntă fosta campioană a României.

Florin Stîngă, după victoria cu FC Brașov: ”Atitudinea și concentrarea jucătorilor au făcut diferența”

Mai mult, fundașul Adrian Stoian a contribuit decisiv la această victoriei cu golul marcat în minutul 19, după un corner. Cealaltă reușită i-a aparținut lui Dragoș Gheorghe, în minutul 25.

”Așa cum am spus și înaintea jocului, atitudinea și concentrarea jucătorilor au făcut diferența. Mă bucur din tot sufletul că am reușit să formez la Astra o adevărată familie, jucători, antrenori și conducere. Acest grup se bucură și suferă împreună pentru această echipă. Le mulțumesc jucătorilor, pentru că s-au ținut de cuvânt cu promisiunea făcută la antrenamentul de joi. Au dovedit că sunt jucători de mare caracter”, a spus Stîngă, cel care a comentat și situația de la FC Brașov: ”FC Brașov are jucători valoroși, cu mulți dintre ei am lucrat și pot spune că sunt de mare caracter. Este clar că este nevoie de răbdare, pentru că au toate premisele să facă performanță.”

Antrenorul Astrei a spus că dedică victoria cu FC Brașov soției și celor doi copii, ”pentru că mă susțin și sunt mereu alături de mine”.

Carlo Danciu spune că echipa a jucat pentru Stîngă

Carlo Danciu (22 de ani), unul dintre jucătorii brașoveni ai Astrei, a dezvăluit promisiunea vestiarului pentru antrenor.

”Am avut joi o ședință în vestiar în care am promis că vom juca să câștigăm pentru Florin Stîngă. Doar noi știm câte sacrificii a făcut el pentru această echipă. Mă bucur că am reușit să câștigăm și acest succes este pentru antrenorul Florin Stîngă”, a spus Danciu, utilizat în șase meciuri de Liga 2 la Astra, din total de nouă, în patru dintre ele începând ca titular, dar de fiecare dată fiind înlocuit pe parcurs.

  • FK Csikszereda (1-0 la Miercurea Ciuc) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (1-0 la Giurgiu) sunt celelalte două echipe învinse de Astra în acest sezon. Echipa a înregistrat remize cu Dacia Unirea Brăila (1-1 la Brăila), Unirea Slobozia (1-1 la Giurgiu) și CS Comunal Șelimbăr (1-1 la Avrig).

Ilie Stan, ținta criticilor impresarului lui Danciu

Agentul lui Carlo Danciu, Andrei Balmoș, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care Ilie Stan este făcut praf.

Motivul? Carlo Danciu nu a fost dorit la FC Brașov de către antrenor, iar Balmoș s-a umflat acum în pene cu ocazia victoriei Astrei.

”Felicitări jucătorului nostru Carlo Danciu, care prin jocul cu echipa din orașul său natal a dat o palmă unor așa ziși tehnicieni (păcălici) care fentează de mult timp acest sport doar pentru a-și atinge propriile interese”, a scris Balmoș.

Ilie Stan a fost demis de la FC Brașov în urma acestei înfrângeri cu Astra.

  • Astra în meciul cu FC brașov: Moroz – R. Zamfir, Ad. Stoian, Tib. Giuroiu, Y. Fatai (Gab. Șerban 58′), C. Danciu (Gavîrliță 84′), Buliga, Banu, Dr. Gheorghe (cpt.)(Brăilă 72′), I. Zaharia (Rob. Lică 84′), Cl. Dragu (Adeshina 58′). Rezerve neutilizate: Mih. Cotolan – Gab. Dumitrașcu, Al. Giuroiu, D. Vasilescu.

Astra, pe ultimul loc în clasament din cauza penalizării. Altfel, ar fi fost pe 10

Cu această victorie, Astra a acumulat 12 puncte pe teren, însă are o penalizare de 14 puncte și, deci, în clasament apare cu -2 puncte, ocupând ultimul loc, 20. Cu cele 12 puncte, dar fără penalizare, Astra ar fi fost pe locul 10, la egalitate cu Unirea slobozia și Poli Iași, însă sub acestea, fiindcă are un golaveraj inferior, 9-9, față de 13-8, respectiv 13-9.

În etapa a 10-a, programată peste două săptămâni, în jurul datei de 16 octombrie, Astra merge în Ghencea, pentru meciul cu Steaua (locul 5, 20 puncte).

Foto principal: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-inclinat-in-fata-astrei-la-giurgiu-ioan-marginean-asteapta-verdictul-primarului-si-apoi-discuta-la-rece-cu-ilie-stan-ceva-nu-merge-undeva-se-intampla-ceva-19203995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-demis-de-la-fc-brasov-esecul-cu-astra-i-a-fost-fatal-antrenorului-19204179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-primele-meciuri-incep-la-ora-1100-patru-la-numar-steaua-joaca-acasa-de-la-ora-1130-19203706

Adi MARICA 04 Oct. 2021, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă