Corvinul nu reușește să câștige în play-off-ul Ligii 2. Florin Maxim, reacție fermă după remiza contra CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 14:47 Liga 2

Se menține între primele trei clasate în play-off-ul Ligii 2 Corvinul Hunedoara, fiind pe 3 după două meciuri în grupa pentru promovare. După egalul din etapa 1, 1-1 contra Gloria Buzău, a mai făcut o remiză în weekendul trecut, în runda a 2-a, 0-0 contra CSC Șelimbăr, în deplasare.

Hunedorenii nu au putut face diferența în partida de sâmbătă. S-a terminat la egalitate disputa cu formația lui Claudiu Niculescu. La final, și Florin Maxim a recunoscut că meciul a fost unul de un nivel destul de bun, cumva așteptat de el, mai ales că echipa lui merge bine în Cupa României, iar acolo este marea miză.

Corvinul Hunedoara, remiză pe terenul CSC Șelimbăr

Antrenorul Florin Maxim a remarcat tocmai faptul că jucătorii săi nu au marcat de această dată, dar a dat vina și pe oboseală, mai ales că hunedorenii au depus mult efort în partida cu CFR Cluj din Cupa României, câștigată cu 4-0.

A lăudat motivația arătată de jucători, dar le-a mulțumit și fanilor, alături de care a văzut meciul din tribune.

Până la urmă, Florin Maxim a fost mulțumit de remiză, de punct, care menține Corvinul Hunedoara între primele trei clasate din play-off-ul Ligii 2, la șapte puncte de liderul Unirea Slobozia și la patru puncte de CSC Șelimbăr.

N-aş mai vrea să mai urmăresc un meci din tribună… singurul lucru care mi-a plăcut e că am stat alături de fanii noştri, care şi la această deplasare au venit în număr mare să ne susţină şi vreau să le mulţumesc şi în numele băieţilor pentru tot ceea ce fac pentru noi, ne-am simţit ca acasă.

Revenind la joc, o prestaţie bună din partea noastră, chiar dacă am ştiut că s-ar putea să suferim puţin din cauza oboselii. Băieţii au gestionat însă foarte bine majoritatea momentelor. N-a fost chiar un meci plăcut ochiului, sunt de acord, dar noi ne-am creat, chiar şi aşa, câteva ocazii importante, mai ales în prima repriză şi, spun eu, am controlat jocul în faţa unei echipe foarte bine organziate din punct de vedere defensiv.

Nu e chiar uşor să te refaci, la nivelul acesta, după un meci ca cel pe care l-am avut în Cupa României, dar jucătorii au dat dovadă de maturitate, de profesionalism şi sunt satisfăcut”, a declarat Florin Maxim, conform Corvinul Hunedoara.

  • Corvinul Hunedoara, contra CSC Șelimbăr: Lefter – Fl. Iacob, Lică, Ant. Manolache, Velisar – Bradu (Lupu 46′), M. Chindriș (Hrezdac 56′) – T. Mitran (Câmpan 56′), Al. Neacșa (cpt.), Nic. Pîrvulescu (D. Pop 79′) – M. Coman (Hergheligiu 79′)
    Rezerve neutilizate: Blaga – Ad. Nicolae, Seb. Ion, Predică

Corvinul Hunedoara rămâne în primele trei clasate

După meciul din etapa a 2-a din faza play-off-ului Ligii 2, Corvinul se află la 39 de puncte, rămâne pe locul 3, în timp ce CSC Șelimbăr e la cota 43, pe locul 2. Locul 1 e ocupat de Unirea Slobozia (46 de puncte), iar sub podium se situează Gloria Buzău (36 de puncte), FK Miercurea Ciuc (35 de puncte) și CS Mioveni (34 de puncte).

În etapa a 3-a a play-off-ului, Corvinul are meci în deplasare cu Unirea Slobozia, miercuri, 10 aprilie, de la ora 17:00.

A fost puţină oboseală, în repriza a doua, dar nimic îngrijorător. Mintea te ajută să treci peste momentele când corpul îţi poate da semnale că nu mai poate. Vreau puţin mai mult de la jucătorii care vin de pe bancă, pentru că nu avem un lot numeros şi trebuie să jucăm într-un ritm susţinut din trei în trei zile.

Alte reproşuri, sincer, nu aş avea ce să le aduc. Trebuie să ne obişnuim cu un astfel de ritm, mie, personal, îmi place, aşa e în fotbalul de înalt nivel. Şi în cantonament am avut un program comprimat, iar băieţii au arătat bine şi atunci şi acum.

Chiar sunt mulţumit”, a mai spus antrenorul.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-invins-fk-miercurea-ciuc-19305592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragan-paulevici-a-reusit-un-super-gol-in-csc-dumbravita-csm-resita-1-0-19305548

https://liga2.prosport.ro/seria-1/declaratiile-lui-cristian-pustai-dupa-cfc-arges-ceahlaul-4-1-19305511

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-si-fk-miercurea-ciuc-joaca-din-nou-acum-in-play-off-ul-ligii-2-19305500

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-castigat-meciul-de-la-targoviste-cu-chindia-19305442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-flavius-stoican-dupa-csc-dumbravita-csm-resita-1-0-19305421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-decis-sa-invinga-iar-unirea-slobozia-19305382

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă