Florin Marin a împlinit 56 de ani

20 May. 2009, 14:35 Liga 2

Managerul general al Ceahlăului, Florin Marin, a împlinit marți 56 de ani, prilej cu care și-a cinstit elevii cu o bere și un meniu tradițional moldovenesc la Restaurantul „Casa Romanească” din Piatra Neamț.

 

Florin Marin a primit în dar din partea echipei o minge cu autografele elevilor săi și un tort în forma unui teren populat cu jucători din zahăr ars. În colțul terenului a fost pusă cifra 56, care a reprezentat numărul anilor pe care Florin Marin i-a implinit marți.

 

De la petrecere n-au lipsit Viorel Mestecăneanu, președintele Consiliului de Adminsitrație al Ceahlăului, precum și foști componenți ai echipei din anii ’80-’90.

 

„A fost o petrecere în familie, deoarece Florin Marin a reușit să creeze pe lângă o echipă, tânăra, de perspectivă, o mare familie. Cred că cel mai frumos cadou pe care l-a primit domnul Florin Marin a fost promovarea. Așteptările sunt mari, de-acum, iar noi sperăm să ramanem în prima ligă cât mai mulți ani”, a declarat ofițerul de presă al clubului de sub Pietricica, Gelu Crăcană.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu

20 May. 2009, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă