CSM Reșița a început negocierile pentru primele achiziții! Liga 2 nu s-a terminat, dar Flavius Stoican a ochit primii jucători

Andrei PASCU 25 Apr. 2024, 13:38 Liga 2
CSM Reșița a început negocierile pentru primele achiziții! Liga 2 nu s-a terminat, dar Flavius Stoican a ochit primii jucători

CSM Reșița face demersurile necesare pentru ca, din stagiunea care va începe în vară, să aibă drept de promovare, iar informația a fost comunicată chiar din interiorul clubului. Acum, Flavius Stoican și stafful său tehnic încep să se gândească și la ce jucători pot aduce pentru anul fotbalistic următor.

Antrenorul a confirmat că deja au început negocierile cu jucătorii pe care vrea să îi achiziționeze, pentru a putea califica CSM Reșița în play-off-ul Ligii 2 în 2024/2025.

Flavius Stoican și CSM Reșița, în negocieri cu câțiva jucători

Formația din Valea Domanului se numără printre echipele care nu pot evolua mai sus de Liga 2, iar performanța din acest sezon i-a dat încredere să facă pași în acest sens, chiar dacă a ratat, până la urmă, play-off-ul și evoluează în play-out.

Președintele Cristian Bobar a dat marea veste fanilor, iar acum Flavius Stoican i-a asigurat pe suporteri că lotul va fi întărit, pentru că nu mai este permisă ratarea grupei pentru promovare.

CSM Reșița poate face schimbări majore de lot în vară, pentru că mulți dintre jucători își termină contractele la finalul întrecerii, iar dacă vor să continue trebuie să tragă tare, să convingă stafful lui Flavius Stoican că merită prelungirile acordurilor.

La CSM Reșița se face echipă de play-off

Rămâne de văzut pe cine va continua să mizeze antrenorul și din vară, dar e clar că vor urma modificări în lot, chiar Stoican precizând că negocierile cu noii jucători doriți au început.

Pentru a ne implica sezonul viitor în lupta din play-off mai avem nevoie de câteva întăriri. Cu siguranță, sunt jucători care își doresc să vină la Reșița și mă refer la propunerile care ne vin pe adresa clubului.

Dar la fel de adevărat este că sunt foarte atent la selecție și la jucătorii pe care-i am sub comandă, pentru că sunt jucători care au dus greul acestui campionat și în mare parte mă voi baza pe actualul lot. Vor mai veni jucători pentru a îmbunătăți nivelul echipei, jucători cu care suntem în discuții eu, Ştefan Bărboianu şi Cristi Bobar.

Nu vă pot da nume acum, vă vom anunţa atunci când jucătorii respectivi își vor da acordul să vină la echipă”, a declarat Flavius Stoican, citat de Radio Reșița.

Flavius Stoican a anunțat și el că rămâne la CSM Reșița

Flavius Stoican a semnat prelungirea contractuală și pentru sezonul 2024/2025 al Ligii 2, iar acum a vorbit despre motivele care l-au făcut să accepte propunerea conducerii. Are o relație bună cu oamenii cu factor de decizie, dar și realizările din acest sezon și fanii l-au determinat să pună semnătura pe contract.

Vreau să continui şi anul viitor munca pe care am început-o la Reșița, pentru că am întâlnit aici oameni care își doresc performanță, am întâlnit un public şi o galerie care în momentele delicate oferă jucătorilor încredere.

 Am găsit de asemenea jucători care vor mult mai mult, şi colaborez foarte bine cu președintele clubului, Cristi Bobar, pe care îl apreciez enorm pentru ceea ce face. Mai mult decât atât, lângă noi se află și domnul primar, care ne susține și ne-a susținut în multe momente.

 Este un om căruia îi place fotbalul, un om care iubește această echipă și e foarte important că ne oferă liniștea de care avem nevoie. Toate lucrurile acestea m-au determinat să merg înainte și sper ca la anul să fim o echipă de temut pentru fiecare adversar pe care îl vom întâlni”, a mai spus Stoican.

Două meciuri și formația din Valea Domanului încheie sezonul de Liga 2

Formația reșițeană are 34 de puncte și este pe locul 1 în Grupa A a play-out-ului, din care mai fac parte ACSM Ceahlăul (locul 2, 34 de puncte), Campionii FC Argeş (locul 3, 30 de puncte), Metaloglobus (locul 4, 30 de puncte),  CSC Dumbrăviţa (locul 5, 26 de puncte), Unirea Dej (locul 6, 20 de puncte) și CSM Alexandria (locul 7, 13 puncte).

Va întâlni, în runda a 5-a, echipa din Piatra Neamț. Partida va avea loc acasă pentru ea, sâmbătă, de la ora 11:00, în format live-text pe Liga2.ro. Apoi, va urma ultima partidă a sezonului pentru CSM Reșița, cu CSM Alexandria (în deplasare).

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-se-considera-dezavantajata-de-arbitri-la-meciul-cu-fk-miercurea-ciuc-19313535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-monea-contesta-arbitrajul-din-meciul-selimbar-miercurea-ciuc-2-2-19313481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-vrut-sa-paraseasca-terenul-in-meciul-cu-ciucul-19313469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-joaca-cu-unirea-slobozia-in-etapa-a-6-a-din-play-off-ul-ligii-2-19313340

Andrei PASCU 25 Apr. 2024, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă