Majoritatea jucătorilor de la CSM Reșița termină contractele în vară, dar Cristian Bobar a lansat un avertisment. Mesajul președintelui

Andrei PASCU 11 Apr. 2024, 09:07 Liga 2
Majoritatea jucătorilor de la CSM Reșița termină contractele în vară, dar Cristian Bobar a lansat un avertisment. Mesajul președintelui

CSM Reșița poate face schimbări multe de lot în vară, mai ales că a început și demersurile pentru obținerea dreptului legal de promovare. Jucătorii au fost atenționați de președintele Cristian Bobar pentru atitudinea din play-out-ul Ligii 2.

Reșițenii nu doar că nu au câștigat în primele două etape, dar au luat doar un punct, cu Unirea Dej, și au pierdut întâlnirea contra CSC Dumbrăvița. Conducătorul vrea să vadă determinare din partea vestiarului, mai ales că e posibil să plece o parte din el din vară!

Majoritatea jucătorilor de la CSM Reșița termină contractele în vară!

Concret, mulți dintre jucătorii Reșiței își termină contractele la finalul întrecerii, iar, conform lui Cristian Bobar, dacă vor să continue trebuie să tragă tare, să convingă stafful lui Flavius Stoican că merită prelungirile acordurilor.

Altfel, oricum CSM Reșița are în plan să întărească lotul, poate pentru atacarea play-off-ului Ligii 2 în sezonul următor. Însă, e posibil ca jucătorii să nu se ridice la un nivel dorit de conducere și de antrenori pentru că nu au emoțiile retrogradării, chiar dacă evoluează în Grupa A a play-out-ului.

Mai sunt câteva etape și vrem să vedem jucătorii la treabă. Nu vreau să-i văd plictisiți, ci motivați, deoarece la majoritatea dintre ei le expiră contractele. Vom trage linie în vară și vom vedea cine rămâne și cine nu.

Mai sunt câteva meciuri în care pot demonstra că merită să rămână la Reșița și nu vreau să le dau impresia că deja au intrat în vacanță, chiar dacă suntem aproape salvați de la retrogradare.

Sunt puțin supărat pe jucători pentru aceste două jocuri din play-out și sper că au înțeles mesajul meu”, a spus Cristian Bobar, conform site-ului Caraș Online.

Fără victorie și doar un punct pentru CSM Reșița în play-out

Înainte de startul etapei a 3-a a play-out-ului din Liga 2, CSM Reșița are 28 de puncte și este pe locul 3 în Grupa A, din care mai fac parte ACSM Ceahlăul (locul 1, 31 de puncte), Metaloglobus (locul 2, 30 de puncte), Campionii FC Argeş (locul 4, 27 de puncte), CSC Dumbrăviţa (locul 5, 26 de puncte), Unirea Dej (locul 6, 14 puncte) și CSM Alexandria (locul 7, 13 puncte).

Referitor la parcursul din grupa pentru evitarea retrogradării, după ce a debutat contra Unirii Dej în play-out (scor 1-1) și după ce a bifat apoi meciul cu CSC Dumbrăvița (scor 0-1), formația lui Flavius Stoican va întâlni, în runda a 3-a, Metaloglobus. Partida va avea loc acasă pentru ea, sâmbătă, de la ora 11:00, iar site-ul Liga2.ro îl va transmite în format live-text.

Foto: CSM Reșița și CFC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-inceput-procesul-pentru-a-deveni-club-privat-19305702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-19305698

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-voluntari-trimite-rezervele-in-semifinala-cupa-romaniei-cu-corvinul-19305695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-dintre-corvinul-si-unirea-slobozia-are-arbitru-din-prima-liga-19305683

Andrei PASCU 11 Apr. 2024, 09:07 Liga 2
Pe aceeași temă