Flavius Stoican se gândește deja la transferuri. Câțiva fotbaliști importanți își termină contractele cu Viitorul Pandurii la finalul anului. Reacția antrenorului: ”Vom aduce dacă va fi cazul”

Andrei PASCU 03 Dec. 2020, 12:03 Liga 2
Flavius Stoican se gândește deja la transferuri. Câțiva fotbaliști importanți își termină contractele cu Viitorul Pandurii la finalul anului. Reacția antrenorului: ”Vom aduce dacă va fi cazul”

Viitorul Pandurii este una dintre echipele cu un parcurs bun în Liga 2, în 2020, și va termina pe unul din locurile care duc în play-off la finalul sezonului regular. Cu toate acestea, antrenorul Flavius Stoican a recunoscut că există posibilitatea ca după ultimul meci al anului să renunțe și să aducă anumiți jucători.

Va face o analiză atentă și va decide alături de conducere care va fi planul echipei pentru 2021. Din informațiile Liga2.ro, Viitorul Pandurii are toate șansele să se despartă de câțiva fotbaliști importanți, care sunt la echipă de ceva timp, pentru că li se termină înțelegerile.

Flavius Stoican: ”Vom şi transfera dacă va fi cazul” 

Contractele se finalizează în decembrie și gorjenii se pot vedea în postura de a pierde câteva nume importante în angrenajul lui Flavius Stoican. Antrenorul pare însă pregătit să găsească variantele cele mai bune pentru înlocuirea eventualelor plecări.

Acum, am fost atent doar pe ceea ce am la dispoziţie. Sigur, atunci când vom trage linie, vom vedea cine şi-a adus contribuţia, cine poate mai mult, cine are potenţial şi de cine mai este nevoie. Cu siguranţă, voi încerca să iau deciziile corecte. Am în conducere oameni care doresc să facă performanţă şi sunt convins că nu vor spune nu la ceea ce noi, ca şi club, ne dorim. Vom şi transfera dacă va fi cazul”, a declarat Flavius Stoican, citat de Gorjeanul.

Viitorul Pandurii termină anul cu o deplasare la Mioveni 

Viitorul Pandurii e pe locul 4 în Liga 2, după ce a acumulat 23 de puncte în 13 meciuri. Înaintea startului etapei a 15-a, diferența de liderul U Craiova 1948 SA este de trei puncte, iar față de locul 7, primul care nu asigură prezența în play-off, SCM Gloria Buzău, este de trei puncte.

Viitorul Pandurii va mai juca în acest an în Liga 2, doar contra celor de la CS Mioveni, duminică 6 decembrie de la ora 11:00. Partida face parte din etapa a 15-a.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 03 Dec. 2020, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă