Flavius Stoican exclude varianta de a se întoarce la Poli Iași, de unde Daniel Pancu a fost demis: ”Am început un proiect frumos la Viitorul Pandurii și vreau să-l duc la un sfârșit”

Narcis POHOAȚĂ 28 Jan. 2021, 16:08 Liga 2
Flavius Stoican exclude varianta de a se întoarce la Poli Iași, de unde Daniel Pancu a fost demis: ”Am început un proiect frumos la Viitorul Pandurii și vreau să-l duc la un sfârșit”

Antrenorul echipei din Liga 2 Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican (44 de ani), a declarat că nu vrea să revină la Poli Iași, echipă pe care a dus-o în play-off-ul Ligii 1 în urmă cu trei sezoane.

Numele acestuia s-a vehiculat în ultimele ore printre favoriții să preia echipa din Copou, învinsă dramatic ieri seară, pe teren propriu, cu 1-2 de UTA. Astăzi, Daniel Pancu și-a reziliat contractul cu Poli Iași.

Contactat de ProSport, Stoican a spus că nu a fost contactat de niciun oficial al echipei ieșene și că nu vrea să-i ia locul lui Daniel Pancu pe banca tehnică.

”Mai întâi aș vrea să spun că războiul despre care se vorbește de la Iași nu mă privește pe mine. Nu am discutat cu nimeni să vin la Iași, nu vreau să-i iau locul lui Daniel Pancu. Am un proiect frumos aici pe care vreau să-l duc la bun sfârșit. Am plecat cu ei la drum și nimeni nu ne dădea nicio șansă la promovare, dar suntem pe locul 2, cu șanse reale de a intra în prima ligă”, a declarat Flavius Stoican pentru ProSport.

Conform unor surse, pe lângă Flavius Stoican, pe lista oficialilor ieșeni pentru a numi un nou antrenor în locul lui Daniel Pancu se află Mihai Teja, Cristiano Bergodi și Ionuț Badea.

Flavius Stoican îi ia apărarea lui Adrian Ambrosie, fostul președinte al echipei Poli Iași

Fostul antrenor al Iașiului s-a declarat dezamăgit de faptul că victoria cu FCSB a fost pusă într-o lumină nefavorabilă și i-a luat apărarea fostului președinte Adrian Ambrosie (foto, în text, alături de Stoican).

”M-a deranjat că s-a spus că am plecat după un meci cu FCSB, dar nu este adevărat. Eu am plecat când mi-a expirat contractul. Noi am bătut FCSB-ul. E păcat că s-a pus într-o lumină proastă munca jucătorilor, munca noastră. A fost o victorie mare a noastră atunci în fața FCSB-ului și s-a aruncat cu vorbe ca să umbrească această victorie. Și vreau să mai spun că în mandatul lui Adrian Ambrosie, indiferent de ce bârfesc unele persoane, a fost obținută cea mai mare performanță din istoria Iașiului, intrarea în play-off și locul 6. Le mulțumesc celor care s-au gândit la mine, asta înseamnă că este apreciată munca mea de acolo, dar nu pot pleca de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu”, a mai spus Flavius Stoican.

Flavius Stoican face minuni cu Viitorul Pandurii

În prezent, Flavius Stoican este antrenorul echipei din Liga 2 Viitorul Pandurii, cu care se află pe locul 2 în clasament după 15 etape, cu șanse mari la accederea în play-off-ul de promovare. Fostul dinamovist a preluat formația din Târgu Jiu în vara trecută, după ce de la despărțirea de Poli Iași, a mai antrenat și Petrolul, tot în Liga 2.

Stoican este calificat cu Viitorul Pandurii și în optimile Cupei României, unde va întâlni Gaz Metan Mediaș la data de 11 februarie, de la ora 15:00.

În această perioadă, Stoican este cu Viitorul Pandurii într-un cantonament la Sânmartin, în județul Bihor.

Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga 1 după 19 etape, cu doar 15 puncte acumulate. Echipa e calificată și în optimile Cupei României, unde la data de 9 februarie, de la ora 20:30, o întâlnește în deplasare pe Petrolul.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/oficial-antrenorul-daniel-pancu-si-a-reziliat-contractul-cu-echipa-de-fotbal-politehnica-iasi-19191698

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/adrian-ambrosie-neaga-ca-ar-vrea-sa-revina-presedinte-la-poli-iasimesaj-pentru-ciprian-paraschiv-exclusiv-19191708

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-optimilor-cupei-romaniei-jocul-de-deschidere-are-sanse-mari-sa-nu-se-dispute-farul-si-u-cluj-au-meciurile-in-ziua-derby-ului-dinamo-fcsb-19166434

Narcis POHOAȚĂ 28 Jan. 2021, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă